Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας Schaub Lorenz 

Πίνακας Περιεχομένων

Service ηλεκτρικής κουζίνας

Τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας ΤΗΛ 6992340589

Επισκευή κουζίνας Schaub Lorenz .ΤΗΛ 6992340589.Service κουζίνας Schaub Lorenz  .Έμπειρος τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz   αναλαμβάνει service κουζινών Schaub Lorenz   στο χώρο σας  άμεσα και υπεύθυνα για όλες τις βλάβες κουζίνας Schaub Lorenz .Επισκευάζουμε φούρνο κουζίνας Schaub Lorenz  και κεραμική εστία κουζίνας Schaub Lorenz   για κάθε βλάβη που παρουσιάζει ο φούρνος κουζίνας Schaub Lorenz  και η κεραμική εστία κουζίνας Schaub Lorenz . Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς για κάθε επισκευή κουζίνας.

Έλεγχος καλής λειτουργίας κατά την επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Αναλαμβάνουμε επισκευή κουζίνας Schaub Lorenz  έχοντας παρακαταθήκη τα πιο κινήσημα ανταλλακτικά. Κατά τον  έλεγχο καλής λειτουργίας της κουζίνας Schaub Lorenz   τότε πραγματοποιούμε τους παρακάτω ελέγχους:

 • Έλεγχος σωστής τροφοροσίας ρεύματος  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος λειτουργίας διακοπτών  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος λειτουργίας θερμοστάτη  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος λειτουργίας στα ασφαλιστικά του φούρνου  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος λειτουργίας ανεμιστήρα αποφόρτωσης θερμοκρασίας του φούρνου  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος ανεμιστήρα φούρνου  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντιστάσεων  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακέτας  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος της κατάστασης της φλάτζας του φούρνου  κουζίνας Schaub Lorenz
 • Έλεγχος μεντεσέδων κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος σωστής επαφής της πόρτας με το σώμα της κουζίνας Schaub Lorenz κατά το κλείσιμο της πόρτας  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος για πιθανή φθορά επιφάνειας φούρνου (άνω, κάτω και πλευρικής επιφάνειας φούρνου)  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας των εστιών, αναλογικών και κεραμικών  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος φωτισμού  κουζίνας Schaub Lorenz 
 • Έλεγχος φωτισμού φούρνου  κουζίνας Schaub Lorenz 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην αλλαγή ματιού κεραμικής ή μαντεμένιας εστίας πατήστε εδώ.

Επισκευή service κουζίνας Schaub Lorenz

Επισκευή service κουζίνας Schaub Lorenz

 

Επισκευή φούρνου κουζίνας Schaub Lorenz

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλαβών στην ηλεκτρική κουζίνα Schaub Lorenz είναι οι χαλασμένες ηλεκτρικές αντιστάσεις φούρνου Schaub Lorenz ο προβληματικός θερμοστάτης φούρνου,η προβληματική λειτουργία της πλακέτας,ο χαλασμένος διακόπτης φούρνου Schaub Lorenz,η βλάβη στο μοτέρ ανεμιστήρα φούρνου Schaub Lorenz,η φθαρμένη φτερωτή φούρνου,τα προβλήματα στην εσωτερική μεταλλική επιφάνεια τού φούρνου Schaub Lorenz όπως τρύπες και ρηγματώσεις.Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Επισκευή κεραμικής εστίας φούρνου Schaub Lorenz

Στην επάνω επιφάνεια της κουζίνας Schaub Lorenz όπου είναι οι εστίες τοποθετημένες εμφανίζονται προβλήματα στην λειτουργία των εστιών ανεξάρτητα αν είναι κεραμικές εστίες Schaub Lorenz η παλαιού τύπου (μάτια).Τα προβλήματα προέρχονται η από χαλασμένες αντιστάσεις στα μάτια κεραμικής η απλής κουζίνας Schaub Lorenz,Καθώς επίσης  από χαλασμένο διακόπτη προβληματική πλακέτα η χαλασμένη καλωδίωση. .  Σε αυτή την περίπτωση θα παρατηρηθεί κακή λειτουργία στην ηλεκτρική κουζίνα.  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προβεί σε άμεση διάγνωση της βλάβης και να αντικαταστήσει τα εξαρτήματα  που έχουν πρόβλημα. Καλό θα είναι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που θα προηγηθεί να μας έχετε ενημερώσει για το μοντέλο της κουζίνας Schaub Lorenz. Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Service κουζινών Schaub Lorenz

Η κουζίνα είναι η ηλεκτρική συσκευή με την οποία μαγειρεύουμε το φαγητό μας. Μια βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα Schaub Lorenz θα μας αφήσει χωρίς σπιτικό φαγητό και αυτό είναι κάτι που δεν θα το θέλαμε σε καμία περίπτωση. Εδώ χρειάζεαι ο τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz Schaub Lorenz για αξιόπιστο service κουζίνας Schaub Lorenz. Σε περίπτωση που χαλάσει η κουζίνα σας με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σας και να αναλάβουμε την επισκευή της κουζίνας Schaub Lorenz. Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης, το service κουζίνας Schaub Lorenz καθώς και στην επισκευή της οικιακής συσκευής.

 

Τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz-Τεχνικός φούρνου Schaub Lorenz

Για να έχετε λιγότερα προβλήματα με τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν πρέπει να καθαρίζετε το φούρνο με χημικά πολύ συχνά γιατί διαβρώνουν τις μεταλλικές επιφάνειες με αποτέλεσμα να σκουριάζει και να τρυπά ο φούρνος.Επίσης η νοικοκυρά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί πολύ μουσκεμένο πανί κατά τον καθαρισμό του φούρνου γιατί νερό μπορεί να περάσει στην κάτω αντίσταση από ρωγμές η τυχών τρύπες της κουζίνας Schaub Lorenz και να προκαλέσει διαρροή ρεύματοςαντίσταση gril βρίσκεται στο πάνω μέρος του φούρνου χωρίς κάλυμμα και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο πανί που καθαρίζει η νοικοκυρά γιατί η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει διαρροή ρεύματος στην αντίσταση,Εάν ο φούρνος σας είναι pyrolise δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για καθαρισμό του φούρνου την λειτουργία πυρόλυσης  συχνά γιατί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας  κοντά στους 300 βαθμούς κελσίου διαβρώνεται εύκολα η μεταλλική  επιφάνεια τού φούρνου και δημιουργώνται  σκουριές τρύπες και ρηγματώσεις.Η λαμαρίνα κατασκευής  στους σύγχρονους  φούρνους είναι πολύ λεπτότερη σε πάχος από τους παλιούς φούρνους και τρυπά πιο εύκολα.

Τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz

Τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz

 

Τεχνικός κουζίνας Schaub Lorenz-Τεχνικός κεραμικής εστίας Schaub Lorenz

Στις εστίες ή κεραμικές ή απλές προσέχουμε όταν σταματάμε την λειτουργία τους να τοποθετούμε πάνω τους ένα μεταλλικό σκεύος ώστε η ψύξη τους να γίνεται με αργό ρυθμό.Η απότομη ψύξη της εστίας δημιουργεί σοκ στο μεταλλικό μέρος του ματιού(στις παλιές εστίες) και στο σύρμα της αντίστασης της εστίας με αποτέλεσμα  να φθείρονται πιο γρήγορα.Γιά οικονομία στο ρεύμα κοιτάμε το μεταλλικό σκεύος που τοποθετούμε πάνω  στις εστίες κοιτάμε να έχει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο απο την εστία και όχι μικρότερη.Δεν ανάβουμε τις εστίες χωρίς σκεύος πάνω τους γιατί αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες καταπονούν την αντίσταση της εστίας

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ