Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας Hotpoint Ariston 

Πίνακας Περιεχομένων

Service ηλεκτρικής κουζίνας

Τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας ΤΗΛ 6992340589

Επισκευή κουζίνας Hotpoint Ariston . ΤΗΛ 6992340589.Service κουζίνας Hotpoint Ariston .Έμπειρος τεχνικός κουζίνας Hotpoint Ariston  αναλαμβάνει service κουζινών Hotpoint Ariston  στο χώρο σας  άμεσα και υπεύθυνα για όλες τις βλάβες κουζίνας Hotpoint Ariston .Επισκευάζουμε φούρνο κουζίνας Hotpoint Ariston  και κεραμική εστία κουζίνας Hotpoint Ariston   για κάθε βλάβη που παρουσιάζει ο φούρνος κουζίνας Hotpoint Ariston  και η κεραμική εστία κουζίνας Hotpoint Ariston . Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς για κάθε επισκευή κουζίνας.

Έλεγχος καλής λειτουργίας κατά την επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Αναλαμβάνουμε επισκευή κουζίνας Hotpoint Ariston  έχοντας παρακαταθήκη τα πιο κινήσημα ανταλλακτικά. Κατά τον  έλεγχο καλής λειτουργίας της κουζίνας Hotpoint Ariston  τότε πραγματοποιούμε τους παρακάτω ελέγχους:

 • Έλεγχος σωστής τροφοροσίας ρεύματος  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος λειτουργίας διακοπτών  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος λειτουργίας θερμοστάτη  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος λειτουργίας στα ασφαλιστικά του φούρνου  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος λειτουργίας ανεμιστήρα αποφόρτωσης θερμοκρασίας του φούρνου  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος ανεμιστήρα φούρνου  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντιστάσεων  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακέτας  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος της κατάστασης της φλάτζας του φούρνου  κουζίνας Hotpoint Ariston
 • Έλεγχος μεντεσέδων κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος σωστής επαφής της πόρτας με το σώμα της κουζίνας Hotpoint Ariston κατά το κλείσιμο της πόρτας  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος για πιθανή φθορά επιφάνειας φούρνου (άνω, κάτω και πλευρικής επιφάνειας φούρνου)  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας των εστιών, αναλογικών και κεραμικών  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος φωτισμού  κουζίνας Hotpoint Ariston 
 • Έλεγχος φωτισμού φούρνου  κουζίνας Hotpoint Ariston 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην αλλαγή ματιού κεραμικής ή μαντεμένιας εστίας πατήστε εδώ.

 

Επισκευή service κουζίνας Hotpoint Ariston

Επισκευή service κουζίνας Hotpoint Ariston

 

Επισκευή φούρνου κουζίνας Hotpoint Ariston

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλαβών στην ηλεκτρική κουζίνα Hotpoint Ariston είναι οι χαλασμένες ηλεκτρικές αντιστάσεις φούρνου Hotpoint Ariston ο προβληματικός θερμοστάτης φούρνου,η προβληματική λειτουργία της πλακέτας,ο χαλασμένος διακόπτης φούρνου Hotpoint Ariston,η βλάβη στο μοτέρ ανεμιστήρα φούρνου Hotpoint Ariston,η φθαρμένη φτερωτή φούρνου,τα προβλήματα στην εσωτερική μεταλλική επιφάνεια τού φούρνου Hotpoint Ariston όπως τρύπες και ρηγματώσεις.Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Επισκευή κεραμικής εστίας φούρνου Hotpoint Ariston

Στην επάνω επιφάνεια της κουζίνας Hotpoint Ariston όπου είναι οι εστίες τοποθετημένες εμφανίζονται προβλήματα στην λειτουργία των εστιών ανεξάρτητα αν είναι κεραμικές εστίες Hotpoint Ariston η παλαιού τύπου (μάτια).Τα προβλήματα προέρχονται η από χαλασμένες αντιστάσεις στα μάτια κεραμικής η απλής κουζίνας Hotpoint Ariston,Καθώς επίσης  από χαλασμένο διακόπτη προβληματική πλακέτα η χαλασμένη καλωδίωση. .  Σε αυτή την περίπτωση θα παρατηρηθεί κακή λειτουργία στην ηλεκτρική κουζίνα.  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προβεί σε άμεση διάγνωση της βλάβης και να αντικαταστήσει τα εξαρτήματα  που έχουν πρόβλημα. Καλό θα είναι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που θα προηγηθεί να μας έχετε ενημερώσει για το μοντέλο της κουζίνας Hotpoint Ariston. Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Service κουζινών Hotpoint Ariston

Η κουζίνα είναι η ηλεκτρική συσκευή με την οποία μαγειρεύουμε το φαγητό μας. Μια βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα Hotpoint Ariston θα μας αφήσει χωρίς σπιτικό φαγητό και αυτό είναι κάτι που δεν θα το θέλαμε σε καμία περίπτωση. Εδώ χρειάζεαι ο τεχνικός κουζίνας Hotpoint Ariston Hotpoint Ariston για αξιόπιστο service κουζίνας Hotpoint Ariston. Σε περίπτωση που χαλάσει η κουζίνα σας με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σας και να αναλάβουμε την επισκευή της κουζίνας Hotpoint Ariston. Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης, το service κουζίνας Hotpoint Ariston καθώς και στην επισκευή της οικιακής συσκευής.

 

Τεχνικός κουζίνας Hotpoint Ariston-Τεχνικός φούρνου Hotpoint Ariston

Για να έχετε λιγότερα προβλήματα με τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν πρέπει να καθαρίζετε το φούρνο με χημικά πολύ συχνά γιατί διαβρώνουν τις μεταλλικές επιφάνειες με αποτέλεσμα να σκουριάζει και να τρυπά ο φούρνος.Επίσης η νοικοκυρά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί πολύ μουσκεμένο πανί κατά τον καθαρισμό του φούρνου γιατί νερό μπορεί να περάσει στην κάτω αντίσταση από ρωγμές η τυχών τρύπες της κουζίνας Hotpoint Ariston και να προκαλέσει διαρροή ρεύματοςαντίσταση gril βρίσκεται στο πάνω μέρος του φούρνου χωρίς κάλυμμα και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο πανί που καθαρίζει η νοικοκυρά γιατί η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει διαρροή ρεύματος στην αντίσταση,Εάν ο φούρνος σας είναι pyrolise δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για καθαρισμό του φούρνου την λειτουργία πυρόλυσης  συχνά γιατί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας  κοντά στους 300 βαθμούς κελσίου διαβρώνεται εύκολα η μεταλλική  επιφάνεια τού φούρνου και δημιουργώνται  σκουριές τρύπες και ρηγματώσεις.Η λαμαρίνα κατασκευής  στους σύγχρονους  φούρνους είναι πολύ λεπτότερη σε πάχος από τους παλιούς φούρνους και τρυπά πιο εύκολα.

Δεν λειτουργεί ο ηλεκτρικός φούρνος AEG

Τεχνικός κουζίνας Hotpoint Ariston

 

Τεχνικός κουζίνας Hotpoint Ariston-Τεχνικός κεραμικής εστίας Hotpoint Ariston

Στις εστίες ή κεραμικές ή απλές προσέχουμε όταν σταματάμε την λειτουργία τους να τοποθετούμε πάνω τους ένα μεταλλικό σκεύος ώστε η ψύξη τους να γίνεται με αργό ρυθμό.Η απότομη ψύξη της εστίας δημιουργεί σοκ στο μεταλλικό μέρος του ματιού(στις παλιές εστίες) και στο σύρμα της αντίστασης της εστίας με αποτέλεσμα  να φθείρονται πιο γρήγορα.Γιά οικονομία στο ρεύμα κοιτάμε το μεταλλικό σκεύος που τοποθετούμε πάνω  στις εστίες κοιτάμε να έχει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο απο την εστία και όχι μικρότερη.Δεν ανάβουμε τις εστίες χωρίς σκεύος πάνω τους γιατί αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες καταπονούν την αντίσταση της εστίας

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ