επισκευή οικιακών συσκευών
τεχνικος οικιακων συσκευων
επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
επισκευή οικιακών συσκευών
τεχνικος οικιακων συσκευων
electric-oven-wont-heat-up
previous arrow
next arrow

Επισκευή service πλυντηρίου Pitsos

           Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos       

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589 

   Τεχνικός  πλυντηρίων ρούχων Pitsos

     Service πλυντηρίων ρούχων Pitsos

                         

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ΠΙΤΣΟΣ.ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων PITSOS άμεσα σε λογικές τιμές στο χώρο σας.Τεχνικός πλυντηρίων  ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos.Επισκευή σε όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων pitsos με γνήσια ανταλλακτικά.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Εάν το πλυντήριο ρούχων σας Pitsos δεν λειτουργεί-Το πλυντήριο σας εμφανίζει βλάβη σε προγράμματα πλυσίματος-Γίνεται όλο και περισσότερο δυσλειτουργικό-Δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε-Μην πανικοβάλλεστε. Η επισκευή οικιακών συσκευών σας προσφέρει τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη.Έμπειρος ηλεκτρολόγος με παρακαταθήκη ανταλλακτικών επισκευάζει άμεσα την βλάβη πλυντηρίου πίτσος στον χώρο σας. Στις πιο προσιτές τιμές στην αγορά.

Επισκευάστε τα πλυντήρια πίτσος και άλλες μάρκες άμεσα.Αποτελεσματικά, επαγγελματικά και με ευκολία. Καθώς επίσης τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων pitsos προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos.Για όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια PITSOS

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια PITSOS

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 
 
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων PITSOS

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση                  

 

         

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων PITSOS

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Επισκευές service πλυντηρίων ρούχων pitsos

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

     

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων πίτσος inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων πίτσος inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  

Service πλυντηρίου ρούχων Pitsos

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε  τα πλυντήρια άνω φόρτωσης pitsos. Όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης pitsosΤο αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνουμε την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη διάγνωση βλάβης.Εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας,για να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων pitsos. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία. Και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντήριο σας.

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου ρούχων Pitsos

 

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων pitsos  Σφάλμα Ε1- Πρόβλημα θέρμανσης

 

Το σφάλμα E1 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία του νερού δεν επιτεύχθηκε σε καθορισμένο χρόνο. Ο κύκλος θα συνεχιστεί χωρίς θέρμανση. Ο πιο συνηθισμένος λόγος για το σφάλμα E1 είναι ένα ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης.

 

Service πλυντηρίου ρούχων pitsos Σφάλμα Ε2 – Βλάβη στον κινητήρα

 

Το σφάλμα E2 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι το πλυντήριο δεν έχει εντοπίσει καμία περιστροφή του κινητήρα όταν πρέπει να λειτουργεί.Ελέγξετε πρώτα τον κινητήρα και μετά όλες τις φίσες  για χαλαρές συνδέσεις, στη συνέχεια, μετρήστε την αντίσταση του κινητήρα και τής  ταχογεννήτριας.

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων pitsos Σφάλμα Ε3– Πρόβλημα στο κλείδωμα της πόρτας

 

 

Ο κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων Pitsos E3 υποδεικνύει ότι το μηχάνημα έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή και δεν μπορεί να ξεκινήσει έναν κύκλο. Εάν η πόρτα είναι κλειστή και το σφάλμα E3 εξακολουθεί να εμφανίζεται, αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν είναι σε θέση να κλειδώσει την πόρτα για να ξεκινήσει ένας κύκλος.

 

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων pitsos  Σφάλμα Ε4– Μη αναμενόμενη θέρμανση

 

Το σφάλμα E4 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι η θέρμανση πραγματοποιείται σε ένα στάδιο του προγράμματος όπου δεν θα έπρεπε. Πιθανότατα προκαλείται από κολλημένο ρελέ θερμαντήρα ή ελαττωματικό αισθητήρα θερμοκρασίας που δίνει ψευδή ένδειξη.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E5 – Σφάλμα εισόδου νερού

 

Το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E5 σημαίνει ότι το πλυντήριο έχει εντοπίσει ότι το νερό δεν έχει γεμίσει το πλυντήριο ρούχων όταν έπρεπε. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια κλειστή βρύση ή ένας εύκαμπτος σωλήνας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πρώτα αυτά τα 2 ζητήματα. Εάν όλα αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, τότε πιθανότατα το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E5 προκαλείται από ελαττωματικό πηνίο.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E6 – Σφάλμα αποστράγγισης

 

Το σφάλμα E6 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos αποτελεί ένδειξη ότι το πλυντήριο δεν είναι σε θέση να αποστραγγίσει το νερό σε καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφάλματος πλυντηρίου ρούχων της Pitsos. Τα φίλτρα της αντλίας αποστράγγισης μπλοκάρονται πολύ συχνά εάν δεν ελέγχονται αρκετά συχνά.

 

Pitsos πλυντήριο E7 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E7 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι η πλακέτα PCB έχει εντοπίσει ένα ανοιχτό κύκλωμα στο κύκλωμα ανίχνευσης θερμοκρασίας. E7  προκαλείται συχνά από σπασμένα καλώδια ή ελαττωματικό αισθητήρα θερμοκρασίας.

 

Pitsos πλυντήριο E8 Σφάλμα – Σφάλμα υπερπλήρωσης

 

Το σφάλμα E8 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι η στάθμη του νερού στο τύμπανο είναι υψηλότερη από την κανονική. Πιθανότατα η αιτία είναι μια βαλβίδα εισαγωγής νερού που κολλάει στη θέση της.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E9 – Σφάλμα διαρροής

 

Ο αισθητήρας Aqua στη βάση του μηχανήματος έχει ενεργοποιηθεί από διαρροή. Αποσυνδέστε το πλυντήριο ρούχων  και ελέγξτε το μηχάνημα για διαρροές.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E10 – Λειτουργικό σφάλμα ασφάλειας

 

Το μηχάνημα εντόπισε σφάλμα λειτουργικότητας που δεν μπορεί να διαγνωστεί, το μηχάνημα θα σταματήσει.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E11 

 

Ισχύς που παρέχεται στο μηχάνημα και δεν βρίσκεται στο εύρος λειτουργίας του μηχανήματος.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E16 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E16 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδεικνύει ότι το κύριο PCB έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή, ένας άλλος κοινός κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων Pitsos. Αυτό θα μπορούσε απλώς να προκληθεί από ένα απλό πράγμα όπως μια πόρτα που δεν έχει κλείσει σωστά. Εάν το κλείσιμο της πόρτας δεν επιλύσει το πρόβλημα, ελέγξτε το βύσμα κλειδαριάς πόρτας για χαλαρή σύνδεση και αντικαταστήστε την κλειδαριά .

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E17 Σφάλμα – Σφάλμα εισόδου νερού

 

Το σφάλμα E17 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos είναι σφάλμα εισόδου νερού, που σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν γεμίζει νερό από τη βρύση. Πολύ συχνά αυτό το σφάλμα μπορεί να λυθεί εύκολα, απλώς μια κλειστή βρύση ή ένας  σωλήνας μπορεί να κάνει αυτό το σφάλμα να εμφανιστεί. Εάν αυτά τα 2 πράγματα είναι εντάξει, τότε πιθανότατα η αιτία του σφάλματος E17 είναι ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E18 Σφάλμα – Σφάλμα αποστράγγισης

 

Το πλυντήριο δεν μπορεί να στραγγίσει το νερό. Το σφάλμα E18 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos είναι ένα πολύ κοινό σφάλμα.  Ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E18 προκαλείται από ένα φραγμένο φίλτρο αντλίας αποστράγγισης, βεβαιωθείτε ότι το ελέγχετε πρώτα. Εάν το φίλτρο είναι καθαρό, βεβαιωθείτε ότι η πτερωτή της αντλίας περιστρέφεται ελεύθερα. Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες αποστράγγισης για μπλοκαρίσματα. Εάν όλα αυτά δεν επιλύσουν το σφάλμα E18, αντικαταστήστε την αντλία αποστράγγισης.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E19 Σφάλμα – Σφάλμα θέρμανσης

 

Το σφάλμα E19 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos είναι σφάλμα θέρμανσης. Εάν δεν υπάρχει αλλαγή στη θερμοκρασία του νερού μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το πλυντήριο Pitsos θα αποθηκεύσει έναν κωδικό σφάλματος E19 στη μνήμη.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E20 Σφάλμα – Σφάλμα θέρμανσης

 

Το πλυντήριο έχει εντοπίσει ότι θερμαίνει όταν δεν πρέπει. Το σφάλμα E20 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos προκαλείται συνήθως από ένα κολλημένο ρελέ. 

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E21 Σφάλμα – Σφάλμα κινητήρα

 

Το σφάλμα E21 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδεικνύει πρόβλημα με το κύκλωμα του μοτέρ τυμπάνου.  Εάν ο κινητήρας είναι εντάξει, τότε το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων Pitsos E21 προκαλείται από τη μονάδα ελέγχου κινητήρα ή το κύριο PCB.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E22 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E22 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει πρόβλημα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Πρώτα ελέγξτε όλες τις καλωδιώσεις για θραύση και χαλαρά βύσματα. Μετρήστε την αντίσταση του αισθητήρα θερμοκρασίας για να βεβαιωθείτε ότι η θέρμανση βρίσκεται εντός εύρους.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E23 Σφάλμα – Σφάλμα διαρροής

 

Σφάλμα διαρροής, ο διακόπτης πλημμύρας έχει ενεργοποιηθεί στη βάση του πλυντηρίου. Το σφάλμα E23 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά πράγματα όπως λάθος απορρυπαντικό ή πάρα πολύ απορρυπαντικό έχει χρησιμοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό μπροστινής φόρτωσης, το απορρυπαντικό άνω φόρτωσης γίνεται πολύ αφρώδες και διαρρέει. Επίσης, ελέγξτε πόσα απορρυπαντικά έχετε χρησιμοποιήσει, πολύ απορρυπαντικό μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E26 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα πίεσης

 

Ο αισθητήρας πίεσης δεν δίνει μια αναμενόμενη ένδειξη.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E28 Σφάλμα – Σφάλμα μετρητή ροής

 

Ο μετρητής ροής δεν δίνει συνεπή ένδειξη.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E29 Σφάλμα – Σφάλμα εισόδου νερού

 

Ο μετρητής ροής δεν εντοπίζει νερό που εισέρχεται στο τύμπανο.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E31 Σφάλμα – Σφάλμα υπερπλήρωσης νερού

 

Ο αισθητήρας πίεσης έχει εντοπίσει τη στάθμη του νερού πάνω από την κανονική.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E34 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E34 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos είναι σφάλμα κλειδώματος πόρτας. Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων πλυντηρίου ρούχων της Pitsos. Το σφάλμα E34 σημαίνει ότι το μηχάνημα έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή ή κατά το κλείδωμα της πόρτας δεν μπορεί να κλείσει η κλειδαριά.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E35 Σφάλμα – Κλείδωμα πόρτας Δεν ανοίγει σφάλμα

 

Το πλυντήριο δεν μπορεί να ανοίξει το κλείδωμα της πόρτας.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E37 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E37 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos υποδηλώνει ότι το κύριο PCB έχει εντοπίσει ανοιχτό κύκλωμα στο κύκλωμα αισθητήρα θερμοκρασίας. Το πρόγραμμα πλύσης θα τελειώσει χωρίς τη θέρμανση του νερού.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E38 Σφάλμα – Βλάβη βραχυκυκλώματος αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Εντοπίστηκε βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα αισθητήρα θερμοκρασίας.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E40 Σφάλμα – Σφάλμα τροφοδοσίας

 

Η ισχύς που παρέχεται στο κύριο PCB είναι πολύ χαμηλή.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E43 Σφάλμα – Σφάλμα κινητήρα

 

Ο κινητήρας δεν μπορεί να περιστραφεί ή έχει δυσκολίες περιστροφής.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E47 Σφάλμα – Ψύκτρα στο Motor PCB Βλάβη

 

Η ψύκτρα στη μονάδα ελέγχου κινητήρα έχει σπάσει.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E48 Σφάλμα – Βλάβη υπό τάση τροφοδοσίας

 

Η παρεχόμενη ισχύς στο κύριο PCB είναι εκτός ορίων.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E49 Σφάλμα – Τροφοδοσία λόγω βλάβης τάσης

 

Η ισχύς που παρέχεται στο κύριο PCB είναι πολύ υψηλή.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E50 Σφάλμα – Σφάλμα υπερέντασης κινητήρα DC

 

Ρεύμα κινητήρα πάνω από το όριο προστασίας υλικού.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E51 Σφάλμα – Βραχυκύκλωμα IGBT

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα έχει βραχυκύκλωμα.

 

Σφάλμα πλυντηρίου Pitsos E52 – Ανοιχτό κύκλωμα IGBT

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα εντόπισε ανοιχτό κύκλωμα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E57 Σφάλμα – Σφάλμα επικοινωνίας

 

Απώλεια επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας ελέγχου κινητήρα. Αυτός είναι ένας από τους δυσκολότερους κωδικούς σφαλμάτων πλυντηρίου ρούχων της Pitsos για διάγνωση, επειδή οι μονάδες που διαθέτουν δεν μπορούν να ελεγχθούν. Εάν η καλωδίωση μεταξύ των 2 μονάδων είναι εντάξει, αντικαταστήστε πρώτα τη μονάδα ισχύος, αυτή η μονάδα τείνει να αποτυγχάνει συχνότερα. Εάν η αντικατάσταση της μονάδας ισχύος δεν επιλύσει το πρόβλημα, αντικαταστήστε τη μονάδα ελέγχου κινητήρα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E59 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα 3D / 3G

 

Το μηχάνημα δεν λαμβάνει σήμα από τον αισθητήρα 3D / 3G.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E61 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E61 του πλυντηρίου ρούχων Pitsos είναι σφάλμα κλειδώματος πόρτας. Ο κύριος πίνακας ελέγχου λαμβάνει ένα αντιφατικό σήμα από την κλειδαριά της πόρτας, η κλειδαριά της πόρτας είναι κλειστή αλλά ανοιχτή. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκληθεί τραβώντας τη γλωττίδα ξεκλειδώματος πόρτας έκτακτης ανάγκης με το χέρι.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E63 Σφάλμα – Σφάλμα επικοινωνίας

 

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας λειτουργίας ή εάν το πλυντήριο / στεγνωτήριο της μπορεί να είναι σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας στεγνώματος. Αυτός είναι ένας άλλος δύσκολος κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων της Pitsos για διάγνωση, επειδή δεν είναι δυνατό να ελέγξετε τις μονάδες που συνδέονται μεταξύ τους.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E67 Σφάλμα – Σφάλμα παραλλαγής κωδικοποίησης

 

Δεν έχει κωδικοποιηθεί σωστά η πλακέτα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E71 Σφάλμα – Σφάλμα ρελέ προφόρτισης BLDC

 

Το ρελέ προφόρτισης της μονάδας κινητήρα είναι σπασμένο ή βραχυκύκλωμα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E72 Σφάλμα – Βλάβη ασυμμετρίας BLDC

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα ανίχνευσε ασυμμετρία στις περιελίξεις του κινητήρα.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E75 Σφάλμα – BLDC 

 

Το τύμπανο ή ο κινητήρας μπλοκαρίστηκε.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E77 Σφάλμα – Σφάλμα συχνότητας ισχύος

 

Παρέχεται συχνότητα σε μονάδα ισχύος εκτός εμβέλειας, κάτω από 35 hertz ή πάνω από 75 hertz.

 

Pitsos Πλυντήριο ρούχων E78 Fault – Σφάλμα υλικού BLDC

 

Σφάλμα υλικού στη μονάδα ελέγχου κινητήρα.

 

Pitsos Πλυντήριο Σφάλμα E82 – Σφάλμα υπερθέρμανσης BLDC

 

Η ψύκτρα στη μονάδα ελέγχου κινητήρα υπερθερμαίνεται πάνω από το ασφαλές όριο λειτουργίας.

Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου Pitsos

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

           ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΟΣ

Τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων πίτσος χρησιμοποιούν τους καινούργιους κινητήρες dc inverter.Οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν ψύκτρες ούτε συλλέκτη.Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να μην χρειάζονται επισκευή οι ψύκτρες και ο συλλέκτης και γενικά κάθε άλλη βλάβη του μοτέρ που δημιουργούν οι ψύκτρες και ο φθαρμένος συλλέκτης.Οι κινητήρες dc inverter έχουν μεγάλη ροπή και  ευκολία στον έλεγχο ταχύτητας του κινητήρα.Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι η μεγάλη οικονομία τους στην κατανάλωση του ρεύματος.

Πολλά καινούργια μοντέλα της πίτσος έχουν το σύστημα  Hydroshower το νερό με την βοήθεια αντλίας κατευθύνεται συνεχώς πάνω από τον κάδο αλλά και μπροστά από την πόρτα. Τα ρούχα πλένονται πιο γρήγορα και προστατεύονται από τις φθορές.

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων pitsos. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι από έμπειρο τεχνικό πλυντηρίων πίτσος.

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού 
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού μαγνητικής βαλβίδας
 •  Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας και εξόδου του νερού
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου από έμπειρο τεχνικό πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 •  Έλεγχος στα αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος θορύβου και τζόγου των ρουλεμάν μια από τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα συχνή βλάβη πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος κραδασμών και στήριξης ποδιών του πλυντηρίου 
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου έλεγχος για βλάβες πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα κατά το service πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos-πίτσος

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων Pitsos

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής. Μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες.  Όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου.Προβληματική εφαρμογή  των ρουλεμάν στα σημεία έδρασης. Και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν  το πλυντήριο σας  διαθέτει ψηφιακό ταμπλό,είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει .Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό. Γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο Pitsos μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου Pitsos. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου PITSOS

Service πλυντηρίου ρούχων pitsos

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos   

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos. Για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα. Και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

  Πλυντήρια ρούχων Πίτσος

H δυναμική παρουσία της εταιρείας Pitsos  ξεκινάει στην Ελλάδα  το 1986, καθώς συγχωνεύτηκε με την Pitsos και την PITSOS. Oι  γνώσεις μας πάνω στα πλυντήρια ρούχων PITSOS  λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα σημερινά σύγχρονα  πλυντήρια πολλές από τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων που παθαίνουν τις εμφανίζουν αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη. Σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false.Ή με τα αρχικά τους  e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης pitsos

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  pitsos είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά. Συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους. Καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos-εμπρόσθιας φόρτωσης. Για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων pitsos- εμπρόσθιας φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης pitsos

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα. Καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή. Απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών. Καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα. Ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos-άνω φόρτωσης. Για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων pitsos- άνω φόρτωσης Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου PITSOS

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos

 

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

 • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων

Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.

 • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

 • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα. Να μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

 • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα βάλτε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία.  

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Δείγμα μοντέλων πλυντηρίων ρούχων pitsos που αναλαμβάνουμε επισκευή

PITSOS WXP801B5-PITSOS WXP1200C6-PITSOS WXP1003C6-PITSOS WQP1400G9-PITSOS WQP1200G9PITSOS WOPI1017E-PITSOS WNP1200E8-PITSOS WFLPI60-PITSOS WXPI801E-PITSOS WXP900C6PITSOS TOP750-PITSOS WPP1000D8-PITSOS WFPI600E-PITSOS POWERJET4-PITSOS WFDPI50GR-PITSOS WOPI602E-PITSOS WFA800B5/33-PITSOS DGS5512-PITSOS WQP1000D8-PITSOS DGS6502 Καθώς επίσης επισκευή σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων PITSOS

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 

Close Menu
error: Content is protected !!
Call Now Button