Επισκευή service πλυντηρίου Pitsos

           Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos       

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589 

   Τεχνικός  πλυντηρίων ρούχων Pitsos

     Service πλυντηρίων ρούχων Pitsos

                         

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ΠΙΤΣΟΣ.ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων PITSOS άμεσα σε λογικές τιμές στο χώρο σας.Τεχνικός πλυντηρίων  ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos.Επισκευή σε όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων pitsos με γνήσια ανταλλακτικά.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Εάν το πλυντήριο ρούχων σας Pitsos δεν λειτουργεί-Το πλυντήριο σας εμφανίζει βλάβη σε προγράμματα πλυσίματος-Γίνεται όλο και περισσότερο δυσλειτουργικό,δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε,μην πανικοβάλλεστε. Η επισκευή οικιακών συσκευών σας προσφέρει τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη.

Έμπειρος ηλεκτρολόγος με παρακαταθήκη ανταλλακτικών επισκευάζει άμεσα την βλάβη πλυντηρίου ρούχων πίτσος στον χώρο σας τόσο στα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης όσο και στα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης. Στις πιο προσιτές τιμές στην αγορά.

Επισκευάστε τα πλυντήρια πίτσος και άλλες μάρκες άμεσα.Αποτελεσματικά, επαγγελματικά και με ευκολία. Καθώς επίσης τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων pitsos προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos.Για όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.                                                                                                                                                                                                                                                         

επισκευή service πλυντηρίου ρούχων pitsos

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 
 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Pitsos   

Κωδικοί σφάλματος βλαβών πλυντηρίου ρούχων 

Pitsos   

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης κατά την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων Pitsos   .Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων Pitsos    και τα επόμενα βήματα που ακολουθούμε στην επισκευή του πλυντηρίου Pitsos.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο:

ΚΩΔΙΚΟΙ ΒΛΑΒΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ PITSOS

 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΟΣ 

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερηΕνημέρωση 

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων Pitsos   

 

 

 Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση.Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.Oι  γνώσεις μας πάνω στα πλυντήρια ρούχων Pitsos    λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα σημερινά σύγχρονα  πλυντήρια πολλές από τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων που παθαίνουν τις εμφανίζουν αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών   

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων Pitsos   

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση
 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Pitsos inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων Pitsos     inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

 

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

 

 

Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

 

Service πλυντηρίου ρούχων Pitsos   

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service πλυντηρίου ρούχων Pitsos    και τη διάγνωση βλάβης.Διενεργούμε service στα πλυντήρια Pitsos     άνω φόρτωσης  όσο και στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης Pitsos   .  Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε  service του πλυντηρίου σας ρούχων Pitsos   . Αναλαμβάνουμε service οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται  στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Service πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης Pitsos   

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσηςPitsos    είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos    αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων Pitsos   -εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων Pitsos    – εμπρόσθιας φόρτωσης  

 

Service πλυντηρίων άνω φόρτωσης Pitsos   

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos    αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων Pitsos   -άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων Pitsos   – άνω φόρτωσης.

 

Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίουPitsos

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων Pitsos   

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου. Εάν δε το πλυντήριo σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριό σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες. Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο Pitsos    μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου Pitsos   . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια Pitsos   

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια Pitsos   

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 

 

τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   

 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων Pitsos   . Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος μοτέρπεριστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος ηλεκτρικήςαντλίαςπλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος καλωδίωσης-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος τροχαλίας-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος ρουλεμάν-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Pitsos   
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα-service πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Pitsos   
 

   ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΟΣ

Τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων πίτσος χρησιμοποιούν τους καινούργιους κινητήρες dc inverter.Οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν ψύκτρες ούτε συλλέκτη.Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να μην χρειάζονται επισκευή οι ψύκτρες και ο συλλέκτης και γενικά κάθε άλλη βλάβη του μοτέρ που δημιουργούν οι ψύκτρες και ο φθαρμένος συλλέκτης.Οι κινητήρες dc inverter έχουν μεγάλη ροπή και  ευκολία στον έλεγχο ταχύτητας του κινητήρα.Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι η μεγάλη οικονομία τους στην κατανάλωση του ρεύματος.

Πολλά καινούργια μοντέλα της πίτσος έχουν το σύστημα  Hydroshower το νερό με την βοήθεια αντλίας κατευθύνεται συνεχώς πάνω από τον κάδο αλλά και μπροστά από την πόρτα. Τα ρούχα πλένονται πιο γρήγορα και προστατεύονται από τις φθορές.

 

Δείγμα μοντέλων πλυντηρίων ρούχων pitsos που αναλαμβάνουμε επισκευή

PITSOS WXP801B5-PITSOS WXP1200C6-PITSOS WXP1003C6-PITSOS WQP1400G9-PITSOS WQP1200G9PITSOS WOPI1017E-PITSOS WNP1200E8-PITSOS WFLPI60-PITSOS WXPI801E-PITSOS WXP900C6PITSOS TOP750-PITSOS WPP1000D8-PITSOS WFPI600E-PITSOS POWERJET4-PITSOS WFDPI50GR-PITSOS WOPI602E-PITSOS WFA800B5/33-PITSOS DGS5512-PITSOS WQP1000D8-PITSOS DGS6502 Καθώς επίσης επισκευή σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων PITSOS

 

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   

 

Επισκευή service πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   -Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου   προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos   

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση  

 

         

επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου πίτσος

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button