επισκευή οικιακών συσκευών
επισκευή οικιακών συσκευών
επισκευή οικιακών συσκευών
επισκευή οικιακών συσκευών
previous arrow
next arrow

Επισκευή service πλυντηρίου Pitsos

           Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Pitsos       

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589 

   Τεχνικός  πλυντηρίων ρούχων Pitsos

     Service πλυντηρίων ρούχων Pitsos

                         

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ΠΙΤΣΟΣ.ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων PITSOS άμεσα σε λογικές τιμές στο χώρο σας.Τεχνικός πλυντηρίων  ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos.Επισκευή σε όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων pitsos με γνήσια ανταλλακτικά.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Εάν το πλυντήριο ρούχων σας Pitsos δεν λειτουργεί-Το πλυντήριο σας εμφανίζει βλάβη σε προγράμματα πλυσίματος-Γίνεται όλο και περισσότερο δυσλειτουργικό-Δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε-Μην πανικοβάλλεστε. Η επισκευή οικιακών συσκευών σας προσφέρει τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη.Έμπειρος ηλεκτρολόγος με παρακαταθήκη ανταλλακτικών επισκευάζει άμεσα την βλάβη πλυντηρίου πίτσος στον χώρο σας. Στις πιο προσιτές τιμές στην αγορά.

Επισκευάστε τα πλυντήρια πίτσος και άλλες μάρκες άμεσα.Αποτελεσματικά, επαγγελματικά και με ευκολία. Καθώς επίσης τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων pitsos προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos.Για όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου ρούχων pitsos

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων pitsos και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων Pitsos
 

 

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων PITSOS

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

 

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς

 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων PITSOS

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση                  

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια PITSOS

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια PITSOS

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου

      SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΟΣ

 

     

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων πίτσος inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων πίτσος inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων pitsos
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη.

Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .

Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  

Service πλυντηρίου ρούχων Pitsos

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε  τα πλυντήρια άνω φόρτωσης pitsos. Όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης pitsosΤο αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση.

Χρεώνουμε την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη διάγνωση βλάβης.Εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας,για να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων pitsos. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία. Και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντήριο σας.

 

Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου Pitsos

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Pitsos E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

           ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΟΣ

Τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων πίτσος χρησιμοποιούν τους καινούργιους κινητήρες dc inverter.Οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν ψύκτρες ούτε συλλέκτη.Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να μην χρειάζονται επισκευή οι ψύκτρες και ο συλλέκτης και γενικά κάθε άλλη βλάβη του μοτέρ που δημιουργούν οι ψύκτρες και ο φθαρμένος συλλέκτης.Οι κινητήρες dc inverter έχουν μεγάλη ροπή και  ευκολία στον έλεγχο ταχύτητας του κινητήρα.Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι η μεγάλη οικονομία τους στην κατανάλωση του ρεύματος.

Πολλά καινούργια μοντέλα της πίτσος έχουν το σύστημα  Hydroshower το νερό με την βοήθεια αντλίας κατευθύνεται συνεχώς πάνω από τον κάδο αλλά και μπροστά από την πόρτα. Τα ρούχα πλένονται πιο γρήγορα και προστατεύονται από τις φθορές.

 

τεχνικός πλυντηρίου ρούχων πίτσος

 

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Pitsos

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων pitsos. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι από έμπειρο τεχνικό πλυντηρίων πίτσος.

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού 
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού μαγνητικής βαλβίδας
 •  Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας και εξόδου του νερού
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου από έμπειρο τεχνικό πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 •  Έλεγχος στα αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος θορύβου και τζόγου των ρουλεμάν μια από τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα συχνή βλάβη πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων  pitsos
 • Έλεγχος κραδασμών και στήριξης ποδιών του πλυντηρίου 
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου έλεγχος για βλάβες πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα κατά το service πλυντηρίου ρούχων πίτσος
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων

 

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos-πίτσος

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων Pitsos

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής. Μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες.  Όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου.Προβληματική εφαρμογή  των ρουλεμάν στα σημεία έδρασης. Και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν  το πλυντήριο σας  διαθέτει ψηφιακό ταμπλό,είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζε .

Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό. Γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο Pitsos μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου Pitsos. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

episkeyh plynthrioy pitsos

Service πλυντηρίου ρούχων pitsos

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos   

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos. Για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα. Και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

  Πλυντήρια ρούχων Πίτσος

H δυναμική παρουσία της εταιρείας Pitsos  ξεκινάει στην Ελλάδα  το 1986, καθώς συγχωνεύτηκε με την Pitsos και την PITSOS. Oι  γνώσεις μας πάνω στα πλυντήρια ρούχων PITSOS  λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα σημερινά σύγχρονα  πλυντήρια πολλές από τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων που παθαίνουν τις εμφανίζουν αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη.

Σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false.Ή με τα αρχικά τους  e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης pitsos

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  pitsos είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά. Συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους.

Καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos-εμπρόσθιας φόρτωσης. Για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων pitsos- εμπρόσθιας φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης pitsos

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα. Καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή. Απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.

Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών. Καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα. Ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων pitsos αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων pitsos-άνω φόρτωσης. Για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων pitsos- άνω φόρτωσης

επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου πίτσος

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου pitsos

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Δείγμα μοντέλων πλυντηρίων ρούχων pitsos που αναλαμβάνουμε επισκευή

PITSOS WXP801B5-PITSOS WXP1200C6-PITSOS WXP1003C6-PITSOS WQP1400G9-PITSOS WQP1200G9PITSOS WOPI1017E-PITSOS WNP1200E8-PITSOS WFLPI60-PITSOS WXPI801E-PITSOS WXP900C6PITSOS TOP750-PITSOS WPP1000D8-PITSOS WFPI600E-PITSOS POWERJET4-PITSOS WFDPI50GR-PITSOS WOPI602E-PITSOS WFA800B5/33-PITSOS DGS5512-PITSOS WQP1000D8-PITSOS DGS6502 Καθώς επίσης επισκευή σε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων PITSOS

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button