Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Siemens

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS. ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων siemens και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση.Επαγγελματίας τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens  διενεργεί  το service πλυντηρίου ρούχων siemens για κάθε βλάβη που αντιμετωπίζετε με το πλυντήριο ρούχων siemens.Η επισκευή οικιακών συσκευών έχει παρουσία πάνω από 15 χρόνια στον τομέα επισκευής πλυντηρίων ρούχων.Εγγυόμαστε την λύση  οποιουδήποτε προβλήματος σε μια τέτοια οικιακή συσκευή. Εγγυημένο service από ειδικούς του κλάδου,έμπειρο ηλεκτρολόγο σε συνεργασία με έμπειρο ηλεκτρονικό δημιουργούν συνδυασμό επιτυχίας.Οι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία στην  επισκευή και service πλυντηρίου ρούχων siemens άνω φόρτωσης καθώς και στην επισκευή service πλυντηρίων ρούχων siemens εμπρόσθιας φόρτωσης.Επίσης αναλαμβάνουμε το  service σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens αναλαμβάνει την επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για όλες τις βλάβες στο πλυντήριο στεγνωτήριο. Πατήστε στον σύνδεσμό για να δείτε τις περιοχές εξυπηρέτησης 

     

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                  

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

 

 Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter.

 Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

 

Service πλυντηρίου ρούχων siemens

H δυναμική παρουσία της εταιρείας SIEMENS  ξεκινάει στην Ελλάδα  το 1986, με την αγορά  της  ελληνικής  βιομηχανίας Siemens μαζί με την ROBERT BOSCH.Oι  γνώσεις μας και η εμπειρία πάνω στα πλυντήρια ρούχων  SIEMENS λύνουν κάθε  πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα  σύγχρονα  πλυντήρια οι βλάβες πλυντηρίων ρούχων   εμφανίζονται  αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους   e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών.Καλό είναι πριν την επίσκεψη του τεχνικού να μας ενημερώσετε για το πρόθεμα του κωδικού βλάβης.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και  την εμπειρία για να κάνει  τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης  και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων siemens. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  των αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής των ρουλεμάν στις φωλιές και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριο σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριο σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο SIEMENS μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου siemens.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens-service πλυντηρίων ρούχων siemens

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος ρουλεμάν βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μηχανικής αντλίας εξόδου νερού σε σέρβις τεχνικού πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου σε service από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης κατά την επισκευές τεχνικού πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων κατά την Επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας σε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας κατά την επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος αμορτισέρ σε επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος καλωδίωσης σε Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος ιμάντα κατά την επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος τροχαλίας σε βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος κραδασμών στην Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου στις βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα κατά το service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας στην διάρκεια service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων στο service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού από τεχνικό  πλυντηρίων ρούχων siemens

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

 • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.
 • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

 • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα. Να μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

 • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα βάλτε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία. Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemensΤεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν στύβει τα ρούχα το πλυντήριο ρούχων  στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens                                  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης siemens

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg. Οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η   απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους. Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemensαναλαμβάνει  το service πλυντηρίου ρούχων siemens-εμπρόσθιας φόρτωσης για κάθε πρόβληματων πλυντηρίων siemens- εμπρόσθιας φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης siemens

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα.  Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η δυνατότητα φόρτωσης των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με μικρές ανάγκες σε ρούχα.Για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens αναλαμβάνει άμεσα το service πλυντηρίου ρούχων siemens-άνω φόρτωσης για όλες τις δύσκολες  βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens- άνω φόρτωσης                    

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ