ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Πίνακας Περιεχομένων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 6992340589

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία για το πλυντήριο ρούχων σας; Μην ψάχνετε πέρα ​​από την επισκευή και το σέρβις πλυντηρίων ρούχων άνω φόρτισης! Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής επισκευής και συντήρησης για όλα τα πλυντήρια ρούχων άνω φορτίου.

Κατανοούμε ότι ένα δυσλειτουργικό πλυντήριο ρούχων μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά σας, γι’ αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής την ίδια ή την επόμενη ημέρα για να διασφαλίσουμε ότι θα επιστρέψετε στη ρουτίνα σας το συντομότερο δυνατό. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διάγνωση και επισκευή όλων των τύπων προβλημάτων όπως διαρροές, προβλήματα θορύβου και προβλήματα αποχέτευσης. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες τακτικής συντήρησης για να αποτρέψουμε μελλοντικά προβλήματα.

 Στην επισκευή και σέρβις πλυντηρίων ρούχων κορυφαίας φόρτισης, εγγυόμαστε μια αξιόπιστη και οικονομική λύση σε όλα τα προβλήματα του πλυντηρίου σας. Εμπιστευτείτε μας για να επαναφέρουμε το μηχάνημά σας στη βέλτιστη απόδοση γρήγορα και αποτελεσματικά.  

  Τα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης είναι γενικά λιγότερο ακριβά από τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης έχουν υψηλότερη απόδοση, αλλά πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν τώρα πλυντήρια ρούχων άνω φότρωσης υψηλής απόδοσης  και εξακολουθούν να κοστίζουν λιγότερο από τα πλυντήρια εμπρόσθιας φορτώσης.  

Πλεονεκτήματα του πλυντηρίου ρούχων άνω φόρτωσης

 1. Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης τείνουν να είναι η πιο βολική επιλογή επειδή δεν χρειάζεται να σκύβετε για να φορτώσετε.Τα καθιστά επίσης ιδανική επιλογή για ηλικιωμένους και όσους υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις.
 2. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός πλυντηρίου άνω φόρτωσης είναι ότι εάν ξεχάσετε να προσθέσετε μερικά ρούχα αυτά μπορούν να προστεθούν κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Ο σχεδιασμός του μηχανήματος είναι τέτοιος ώστε το νερό δεν χρειάζεται να αδείασει όταν ανοίγετε την πόρτα.
 3. Υπάρχει καλύτερη κατανομή του μαλακτικού υφασμάτων με τα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης
 4. Επειδή φορτώνονται από την κορυφή, τα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης αφαιρούν την ανησυχία για τη συσσώρευση νερού και την πρόκληση προβλημάτων με το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας.
 5. Τα πλυντήρια άνω φόρτωσης έχουν μικρότερες διαστάσεις και χωράνε σε μικρότερους χώρους φαίνονται πιο κομψά και πιο μοντέρνα από τα παραδοσιακά εμπρόσθιας φόρτωσης
 6. Ένα πλυντήριο άνω φορτίου είναι λιγότερο δαπανηρό στην αγορά από ένα παρόμοιου μεγέθους πλυντήριο μπροστινού φορτίου.

 

Μειονεκτήματα του πλυντηρίου ρούχων άνω φόρτωσης

 1. Τα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης δυσκολεύονται να πλύνουν μεγάλα αντικείμενα, όπως μαξιλάρια, κουβέρτες και μπουφάν, επειδή δεν μπορούν να βυθίσουν πλήρως τα αντικείμενα.
 2. Μπορεί να είναι πιο τραχιά στα ρούχα σας όταν το μηχάνημα είναι υπερφορτωμένο.
 3. Τα πλυντήρια με φόρτωση από πάνω τείνουν να είναι ελαφρώς πιο θορυβώδη από τα πλυντήρια ρούχων με μπροστινή φόρτωση.
 4. Λιγότερο ενεργειακά αποδοτικά από τα πλυντήρια μπροστινής φόρτωσης.
 5. Δεν μπορείτε να στοιβάζετε στεγνωτήριο πάνω ή κάτω από αυτό, που σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο σπίτι σας για ένα μηχάνημα άνω φόρτωσης

 

 

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων άνω φόρτωσης

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ