Επισκευή service πλυντηρίου candyΤεχνικός πλυντηρίων  CANDY

Service πλυντηρίων CANDY-τηλ 6992340589

Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου CANDY

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα <αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων candy.ΤΗΛ 6992340589.Επισκευές πλυντηρίων ρούχων Candy  για όλα τα μοντέλα της Candy.Τεχνικός πλυντηρίων  ρούχων candy αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων candy για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy . Δημιουργήσαμε  μια δυναμική ομάδα  έμπειρων τεχνικών στον τομέα των επισκευών οικιακών συσκευών.

Η επισκευή οικιακών συσκευών προσφέρει service στα  πλυντήρια Candy σε λογικές τιμές . Έχουμε τεχνικούς, και ηλεκτρονικούς συνεργάτες με αξιόλογη εμπειρία στις επισκευές πλυντηρίων Candy , οι οποίοι εντοπίζουν γρήγορα τυχόν προβλήματα, εξασφαλίζοντας έτσι την επισκευή κάθε πλυντηρίου.Καθώς επίσης τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο . Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια CANDY

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια CANDY

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 
 
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων CANDY

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

                                                                                   

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων CANDY

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                             

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων CANDY

  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικο.Oι  γνώσεις μας πάνω στα πλυντήρια ρούχωνCANDY λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα σημερινά σύγχρονα  πλυντήρια πολλές από τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων που παθαίνουν τις εμφανίζουν αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους   e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών.  

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων candy inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων candy  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου ρούχων inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

 

Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων  candy άνω φόρτωσης. Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων candy εμπρόσθιας φόρτωσης.

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων candy

Service πλυντηρίου ρούχων candy

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια άνω φόρτωσης candy όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης candy.Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων candy. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριο σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριο σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο  μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου candy.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy-service πλυντηρίων ρούχων candy

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy

 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ CANDY

Σφάλμα 0

Προβληματική μονάδα ελέγχου – Δεν έχει προγραμματιστεί
 • Επαναπρογραμματίστε τον ηλεκτρονική πλακέτα
 • Αντικαταστήστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή πλακέτα

Σφάλμα 1

Σφάλμα στην κλειδαριά ασφαλείας της πόρτας
 • Ελέγξτε εάν η πόρτα είναι κλειστή και κλειδωμένη σωστά
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την ασφάλεια της πόρτας
 • Ελέγξτε τη διάταξη πέδησης τυμπάνου, εάν υπάρχει

Σφάλμα 2

Δεν έχει συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος χρόνος – το πλυντήριο δεν γεμίζει
 • Ελέγξτε την πίεση νερού του δικτύου
 • Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες εισαγωγής
 • Ελέγξτε το φίλτρο εισόδου
 • Ελέγξτε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού
 • Διακοπή διακόπτη πίεσης
 • Βλάβη καλωδίωσης

Σφάλμα 3

Δεν έχει αποστραγγιστεί στο χρόνο – το πλυντήριο ρούχων δεν αποστραγγίζει το νερό
 • Ελέγξτε ότι το φίλτρο δεν είναι μπλοκαρισμένο ή παρεμποδίζεται
 • Ελέγξτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης είναι απαλλαγμένος από οποιαδήποτε παρεμπόδιση ή απόφραξη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση για την αποστράγγιση της αντλίας
 • Ελέγξτε ότι η αντλία αποστράγγισης δεν είναι ελαττωματική
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης ή το διακόπτη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης

Σφάλμα 4

Πολλαπλές περιπτώσεις αντιπλημμυρικών επαφών στον διακόπτη πίεσης που γίνεται
 • Ελέγξτε για αποδείξεις υπερφόρτωσης – μπορεί να ενεργοποιηθεί ο διακόπτης πίεσης
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης
 • Ελέγξτε το διακόπτη πίεσης δεν είναι ελαττωματικό
 • Η βαλβίδα εισαγωγής νερού είναι κλειδωμένη

Σφάλμα 5

Ανίχνευση σφάλματος NTC – ο αισθητήρας θερμοκρασίας ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα θερμοκρασίας
 • Ελέγξτε το θερμίστορ

Σφάλμα 6

Σφάλμα EEPROM – ελαττωματικός ηλεκτρονικός ελεγκτής
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε το ηλεκτρονικό PCB ελέγχου

Σφάλμα 7

Σφάλμα κλειδώματος θυρών
 • Ελέγξτε πόρτα κλειστή και κλειδωμένη σωστά
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την ασφάλεια της πόρτας

Σφάλμα 7α

Εντοπίστηκε σφάλμα κινητήρα – στροφέας ή τύμπανο που έχει μπλοκαριστεί
 • Ελέγξτε για αντικείμενα που είναι παγιδευμένα στο τύμπανο
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις κάρτες άνθρακα του κινητήρα
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

Σφάλμα 8

Σφάλμα ταχυτήτων κινητήρα – Ταχύς κινητήρα του πλυντηρίου ρούχων που ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

Σφάλμα 9

Τριφασικός ηλεκτροκινητήρας βραχυκυκλώματος σε ηλεκτρονική μονάδα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

Σφάλμα 12

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ ηλεκτρονικών πινακίδων ελέγχου και καλωδίωσης
 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις καλωδιώσεις μεταξύ των πινάκων ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

Σφάλμα 13

Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας και καλωδίωσης
 • Ελέγξτε τις καλωδιώσεις και τις καλωδιώσεις μεταξύ των πινάκων ελέγχου
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου

Σφάλμα 14

Εντοπίστηκε σφάλμα θέρμανσης νερού
 • Ελέγξτε την καλωδίωση για να πλύνετε τον θερμαντήρα και τους θερμοστάτες
 • Ελέγξτε τη θερμάστρα πλύσης για συνέχεια
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα NTC (αισθητήρα θερμοκρασίας)

Σφάλμα 15

Ελαττωματική μονάδα ελέγχου – Δεν έχει προγραμματιστεί ρύθμιση Cuore
 • Επαναπρογραμματίστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή
 • Αντικαταστήστε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

Σφάλμα 16

Το στοιχείο θέρμανσης νερού ανιχνεύθηκε ως βραχυκύκλωμα
 • Ελέγξτε για ελαττωματική ηλεκτρική μόνωση
 • Ελέγξτε το στοιχείο θέρμανσης νερού
 • Ελέγξτε την καλωδίωση του θερμαντήρα νερού

Σφάλμα 17

Λάθος σήμα από τη μηχανή ταχομετρικής γεννήτριας
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

Σφάλμα 18

Η ελαττωματική μονάδα ελέγχου μπορεί επίσης να είναι λανθασμένη ηλεκτρική συχνότητα εισόδου
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον ηλεκτρονικό ελεγκτή ή και τα δύο αν χρησιμοποιηθούν δύο
 • Ελέγξτε τη συχνότητα ηλεκτρικής εισόδου
 • Ελέγξτε το ηλεκτρικό δίκτυο

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων candy. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  candy
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  candy
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  candy
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος καλωδίωσης-επισκευή πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος ρουλεμάν-βλάβες πλυντηρίου ρούχων  candy
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων candy
 • Έλεγχος κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων candy
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα-service πλυντηρίου ρούχων candy
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων candy
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων candy

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

 • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.
 • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

 • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα. Να μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

 • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα βάλτε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία.  

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου CANDY-Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου CANDY

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy  προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση  

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης CANDY

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης candy είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candyαναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων candy-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων candy – εμπρόσθιας φόρτωσης  

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης candy

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων candy αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων candy-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων candy- άνω φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου CANDY

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου candy

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ