Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου Ariston Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HOTPOINT-ARISTON

Service πλυντηρίων ρούχων ARISTON-τηλ 6992340589

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ARISTON

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ariston.ΤΗΛ 6992340589.  Τεχνικός  πλυντηρίων  ρούχων ariston αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων ariston για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων ariston .Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ariston άνω φόρτωσης. Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων ariston εμπρόσθιας φόρτωσης.

Για την εξάλειψη της ταλαιπωρίας τού πελάτη και για την γρηγορότερη επισκευή αποφεύγουμε να παίρνουμε την συσκευή από τον χώρο σας.Επίσης δραστηριοποιούμαστε και στην επισκευή στεγνωτηρίου,  τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου korting αναλαμβάνει άμεσα την  επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου korting για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια  HOTPOINT ARISTON

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια HOTPOINT ARISTON

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων HOTPOINT ARISTON

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων HOT-POINT  ARISTON

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                     

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων ariston

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

                                                                                         

 

                                                                                                          

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Hotpoint-Ariston inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων Hotpoint-Ariston inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

                                                                                                                                         

Service πλυντηρίου ρούχων ariston

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια άνω φόρτωσης ariston όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης ariston.  Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων ariston. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Αρχικό μέλημα  ήταν η εξειδίκευση  στη θέρμανση.  Οι  θερμοσίφωνεςARISTON αλλά και  οι καυστήρες, καθιερώνονται  ως οι πλέον αξιόπιστες συσκευές.Ήδη από το 1980 καθίσταται  μία από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές βιομηχανικές δυνάμεις ενώ η απόφαση των υπευθύνων να  ανοίξουν τα φτερά  τους στις αγορές της Κίνας και της  Ρωσίας, καθιστούν  την ARISTON πολυεθνική δύναμη.Σήμερα η τεχνογνωσία της εταιρείας ξεπερνάει  τους  απλούς θερμοσίφωνες, τους λέβητες θέρμανσης και τις αντλίες θερμότητας, και έχει μπει δυναμικά στο χώρο  των οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία και κουζίνες.Δεν υπάρχει τομέας  πάνω  σε αυτές τις συσκευές που να μην έχει σχεδιαστεί με την καινοτομία της ARISTON.Ιταλική φινέτσα, έξυπνος σχεδιασμός, αντοχή υλικών  και  εύκολη χρήση, καθιστούν την εταιρεία περιζήτηση στην αγορά.Όμως όπως  όλες οι συσκευές παρουσιάζουν και αυτές  κατά καιρούς κάποια προβλήματα.Ειδικά στα πλυντήρια, το σύστημα στήριξης κάδου, οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες, οι πλακέτες που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής τεχνολογίας και  επειδή  έχουμε  εντρυφήσει στην τεχνογνωσία της εταιρείας,μπορούμε  να  επισκευάσουμε  οποιαδήποτε βλάβη προκύψει, κάνοντας  τη συσκευή  σας και πάλι λειτουργική.

 

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων ARISTON

Σας επιστήνουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριό σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριό σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο ariston μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου ariston.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Ariston Hot point

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Hot point-Ariston

F01

 Βραχυκυκλωμένο TRIAC σε ηλεκτρονική μονάδα πλακέτα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την πλακέτα ηλεκτρονικό ελεγκτή

F02

Ο κινητήρας ανιχνεύθηκε ότι έχει πρόβλημα ή έχει πρόβλημα ο ταχοαισθητήρας
 • Ελέγξτε για αντικείμενα που είναι παγιδευμένα στο τύμπανο
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τους άνθρακες του κινητήρα
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

F03

Ανίχνευση σφάλματος NTC – ο αισθητήρας θερμοκρασίας ανιχνεύθηκε ως ανοικτό κύκλωμα ή βραχυκύκλωμα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα θερμοκρασίας
 • Ελέγξτε το θερμίστορ

F04

Ο διακόπτης πίεσης έχει μπλοκαριστεί με κενό
 • Ελέγξτε εάν υπάρχουν εμπλοκές στον εύκαμπτο σωλήνα του διακόπτη πίεσης
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης
 • Ελέγξτε το διακόπτη πίεσης δεν είναι ελαττωματικό
 • Η βαλβίδα εισαγωγής νερού είναι κλειδωμένη

F05

Ο διακόπτης πίεσης έχει μπλοκαριστεί
 • Ελέγξτε για αποδείξεις υπερφόρτωσης – μπορεί να ενεργοποιηθεί ο διακόπτης πίεσης
 • Ελέγξτε εάν υπάρχουν εμπλοκές στον εύκαμπτο σωλήνα του διακόπτη πίεσης
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης
 • Ελέγξτε το διακόπτη πίεσης δεν είναι ελαττωματικό
 • Η βαλβίδα εισαγωγής νερού είναι κλειδωμένη

F06

Δεν χρησιμοποιείται
 • Αυτός ο κωδικός βλάβης δεν χρησιμοποιείται σε αυτό το πλυντήριο

F07

Το ρελέ θερμαντήρα έχει κολλήσει
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την πλακέτα PCB ελέγχου

F08

Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του ρελέ θερμαντήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Πρόβλημα ρελέ, καθώς μπορεί να μπλοκάρει η πλακέτα
 • Ελέγξτε την πλακέτα PCB ελέγχου

F09

Μη συμβατό EEPROM – Σφάλμα εγκατάστασης
 • Ανανέωση του EEPROM
 • Ελέγξτε τον ηλεκτρονικό ελεγκτή

F10

Ο διακόπτης πίεσης ή ο αισθητήρας στάθμης δεν ανιχνεύει σωστά
 • Ελέγξτε την καλωδίωση και την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης
 • Ελέγξτε την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου

F11

Η αντλία αποστράγγισης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί
 • Ελέγξτε ότι το φίλτρο δεν είναι μπλοκαρισμένο ή παρεμποδίζεται
 • Ελέγξτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης είναι απαλλαγμένος από οποιαδήποτε παρεμπόδιση ή απόφραξη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση για την αποστράγγιση της αντλίας
 • Ελέγξτε ότι η αντλία αποστράγγισης δεν είναι ελαττωματική
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης ή το διακόπτη
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στον αισθητήρα στάθμης

F12

Δεν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ ηλεκτρονικών καρτών
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις ηλεκτρονικές κάρτες

F18

Σφάλμα επικοινωνίας σε μοντέλα με κινητήρα επαγωγής τριών φάσεων
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Αντικαταστήστε την κάρτα ισχύος

 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ARISTON

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων ariston. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος ρουλεμάν-βλάβες πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Έλεγχος κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων ariston
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-βλάβες πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα-service πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων ariston
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων ariston
 

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης ARISTON

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης ariston είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων ariston-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων ariston – εμπρόσθιας φόρτωσης  

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης ariston

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων ariston αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων ariston-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων ariston- άνω φόρτωσης Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Ariston-Hot point

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ARISTON                                                                 Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ARISTON

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου   προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HOT POINT-ARISTON για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου ariston

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση  

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ