Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Siemens

Table of Contents

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS. ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων siemens και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση.Επαγγελματίας τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens  διενεργεί  το service πλυντηρίου ρούχων siemens για κάθε βλάβη πλυντηρίου siemens που αντιμετωπίζετε με το πλυντήριο ρούχων siemens.Η επισκευή οικιακών συσκευών έχει παρουσία πάνω από 15 χρόνια στον τομέα επισκευής πλυντηρίων ρούχων.

Εγγυόμαστε την λύση  οποιουδήποτε προβλήματος σε μια τέτοια οικιακή συσκευή. Εγγυημένο service από ειδικούς του κλάδου,έμπειρο ηλεκτρολόγο σε συνεργασία με έμπειρο ηλεκτρονικό δημιουργούν συνδυασμό επιτυχίας.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Οι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία στην  επισκευή και service πλυντηρίου ρούχων siemens άνω φόρτωσης καθώς και στην επισκευή service πλυντηρίων ρούχων siemens εμπρόσθιας φόρτωσης.Επίσης αναλαμβάνουμε το  service σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens αναλαμβάνει την επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για όλες τις βλάβες στο  στεγνωτήριο πλυντήριο.

 

επισκευή service πλυντηρίου ρούχων siemens

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων siemens και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων Siemens
 
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ SIEMENS

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                  

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων siemens

  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.  

 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων SIEMENS

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

   

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια SIEMENS

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια SIEMENS

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

 

Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου SIEMENS

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Service πλυντηρίου ρούχων siemens

H δυναμική παρουσία της εταιρείας SIEMENS  ξεκινάει στην Ελλάδα  το 1986, με την αγορά  της  ελληνικής  βιομηχανίας Siemens μαζί με την ROBERT SIEMENS.Oι  γνώσεις μας και η εμπειρία πάνω στα πλυντήρια ρούχων  SIEMENS λύνουν κάθε  πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα  σύγχρονα  πλυντήρια οι βλάβες πλυντηρίων ρούχων   εμφανίζονται  αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους   e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών.Καλό είναι πριν την επίσκεψη του τεχνικού να μας ενημερώσετε για το πρόθεμα του κωδικού βλάβης.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και  την εμπειρία για να κάνει  τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης  και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων siemens. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  των αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής των ρουλεμάν στις φωλιές και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριο σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριο σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο SIEMENS μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου siemens.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

episkeyh plynthrioy stegnvthrioy siemens

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος ρουλεμάν βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου σέρβις τεχνικού πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου  service από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης κατά την επισκευές τεχνικού πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων κατά την Επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας σε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας κατά την επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος αμορτισέρ σε επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος καλωδίωσης σε Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος ιμάντα κατά την επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος τροχαλίας σε βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος κραδασμών στην Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου στις βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα κατά το service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας στην διάρκεια service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων στο service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού από τεχνικό  πλυντηρίων ρούχων siemens

 

 

 

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemensΤεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν στύβει τα ρούχα το πλυντήριο ρούχων  στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens                                  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης siemens

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg. Οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η   απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους. Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemensαναλαμβάνει  το service πλυντηρίου ρούχων siemens-εμπρόσθιας φόρτωσης για κάθε πρόβληματων πλυντηρίων siemens- εμπρόσθιας φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης siemens

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα.  Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η δυνατότητα φόρτωσης των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με μικρές ανάγκες σε ρούχα.Για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens αναλαμβάνει άμεσα το service πλυντηρίου ρούχων siemens-άνω φόρτωσης για όλες τις δύσκολες  βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens- άνω φόρτωσης                    

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button