επισκευή οικιακών συσκευών
τεχνικος οικιακων συσκευων
επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
επισκευή οικιακών συσκευών
τεχνικος οικιακων συσκευων
electric-oven-wont-heat-up
previous arrow
next arrow

Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Siemens

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS. ΤΗΛ6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων siemens και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση.Επαγγελματίας τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens  διενεργεί  το service πλυντηρίου ρούχων siemens για κάθε βλάβη που αντιμετωπίζετε με το πλυντήριο ρούχων siemens.Η επισκευή οικιακών συσκευών έχει παρουσία πάνω από 15 χρόνια στον τομέα επισκευής πλυντηρίων ρούχων.Εγγυόμαστε την λύση  οποιουδήποτε προβλήματος σε μια τέτοια οικιακή συσκευή. Εγγυημένο service από ειδικούς του κλάδου,έμπειρο ηλεκτρολόγο σε συνεργασία με έμπειρο ηλεκτρονικό δημιουργούν συνδυασμό επιτυχίας.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

Οι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία στην  επισκευή και service πλυντηρίου ρούχων siemens άνω φόρτωσης καθώς και στην επισκευή service πλυντηρίων ρούχων siemens εμπρόσθιας φόρτωσης.Επίσης αναλαμβάνουμε το  service σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens αναλαμβάνει την επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για όλες τις βλάβες στο  στεγνωτήριο πλυντήριο.

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια SIEMENS

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια SIEMENS

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 
 
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων SIEMENS

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

    

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                  

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.  

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων SIEMENS inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου ρούχων SIEMENS

 

SIEMENS πλυντήριο E1 Σφάλμα – Σφάλμα θέρμανσης

  Το σφάλμα E1 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία του νερού δεν επιτεύχθηκε σε καθορισμένο χρόνο. Ο κύκλος θα συνεχιστεί χωρίς θέρμανση. Ο πιο συνηθισμένος λόγος για το σφάλμα E1 είναι ένα ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης.

 

SIEMENS πλυντήριο Σφάλμα E2 – Σφάλμα κινητήρα

 

Το σφάλμα E2 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι το πλυντήριο δεν έχει εντοπίσει καμία περιστροφή του κινητήρα όταν πρέπει να λειτουργεί.Ελέγξετε πρώτα τον κινητήρα και μετά όλες τις φίσες  για χαλαρές συνδέσεις, στη συνέχεια, μετρήστε την αντίσταση του κινητήρα και τής  ταχογεννήτριας.  

SIEMENS πλυντήριο E3 Σφάλμα- Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

 

Ο κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E3 υποδεικνύει ότι το μηχάνημα έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή και δεν μπορεί να ξεκινήσει έναν κύκλο. Εάν η πόρτα είναι κλειστή και το σφάλμα E3 εξακολουθεί να εμφανίζεται, αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν είναι σε θέση να κλειδώσει την πόρτα για να ξεκινήσει ένας κύκλος.  

SIEMENS πλυντήριο Σφάλμα E4 – Μη αναμενόμενη θέρμανση

 

Το σφάλμα E4 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι η θέρμανση πραγματοποιείται σε ένα στάδιο του προγράμματος όπου δεν θα έπρεπε. Πιθανότατα προκαλείται από κολλημένο ρελέ θερμαντήρα ή ελαττωματικό αισθητήρα θερμοκρασίας που δίνει ψευδή ένδειξη.  

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E5 – Σφάλμα εισόδου νερού

 

Το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E5 σημαίνει ότι το πλυντήριο έχει εντοπίσει ότι το νερό δεν έχει γεμίσει το πλυντήριο ρούχων όταν έπρεπε. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια κλειστή βρύση ή ένας εύκαμπτος σωλήνας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει πρώτα αυτά τα 2 ζητήματα. Εάν όλα αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, τότε πιθανότατα το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E5 προκαλείται από ελαττωματικό πηνίο.

 

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E6 – Σφάλμα αποστράγγισης

 

Το σφάλμα E6 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS αποτελεί ένδειξη ότι το πλυντήριο δεν είναι σε θέση να αποστραγγίσει το νερό σε καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφάλματος πλυντηρίου ρούχων της SIEMENS. Τα φίλτρα της αντλίας αποστράγγισης μπλοκάρονται πολύ συχνά εάν δεν ελέγχονται αρκετά συχνά.  

SIEMENS πλυντήριο E7 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E7 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι η πλακέτα PCB έχει εντοπίσει ένα ανοιχτό κύκλωμα στο κύκλωμα ανίχνευσης θερμοκρασίας. E7  προκαλείται συχνά από σπασμένα καλώδια ή ελαττωματικό αισθητήρα θερμοκρασίας.

 

SIEMENS πλυντήριο E8 Σφάλμα – Σφάλμα υπερπλήρωσης

 

Το σφάλμα E8 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι η στάθμη του νερού στο τύμπανο είναι υψηλότερη από την κανονική. Πιθανότατα η αιτία είναι μια βαλβίδα εισαγωγής νερού που κολλάει στη θέση της.  

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E9 – Σφάλμα διαρροής

 

Ο αισθητήρας Aqua στη βάση του μηχανήματος έχει ενεργοποιηθεί από διαρροή. Αποσυνδέστε το πλυντήριο ρούχων  και ελέγξτε το μηχάνημα για διαρροές.  

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E10 – Λειτουργικό σφάλμα ασφάλειας

 

Το μηχάνημα εντόπισε σφάλμα λειτουργικότητας που δεν μπορεί να διαγνωστεί, το μηχάνημα θα σταματήσει.  

Σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E11 

 

Ισχύς που παρέχεται στο μηχάνημα και δεν βρίσκεται στο εύρος λειτουργίας του μηχανήματος.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E16 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E16 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδεικνύει ότι το κύριο PCB έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή, ένας άλλος κοινός κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων SIEMENS. Αυτό θα μπορούσε απλώς να προκληθεί από ένα απλό πράγμα όπως μια πόρτα που δεν έχει κλείσει σωστά. Εάν το κλείσιμο της πόρτας δεν επιλύσει το πρόβλημα, ελέγξτε το βύσμα κλειδαριάς πόρτας για χαλαρή σύνδεση και αντικαταστήστε την κλειδαριά .  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E17 Σφάλμα – Σφάλμα εισόδου νερού

 

Το σφάλμα E17 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS είναι σφάλμα εισόδου νερού, που σημαίνει ότι το μηχάνημα δεν γεμίζει νερό από τη βρύση. Πολύ συχνά αυτό το σφάλμα μπορεί να λυθεί εύκολα, απλώς μια κλειστή βρύση ή ένας  σωλήνας μπορεί να κάνει αυτό το σφάλμα να εμφανιστεί. Εάν αυτά τα 2 πράγματα είναι εντάξει, τότε πιθανότατα η αιτία του σφάλματος E17 είναι ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E18 Σφάλμα – Σφάλμα αποστράγγισης

 

Το πλυντήριο δεν μπορεί να στραγγίσει το νερό. Το σφάλμα E18 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS είναι ένα πολύ κοινό σφάλμα.  Ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E18 προκαλείται από ένα φραγμένο φίλτρο αντλίας αποστράγγισης, βεβαιωθείτε ότι το ελέγχετε πρώτα. Εάν το φίλτρο είναι καθαρό, βεβαιωθείτε ότι η πτερωτή της αντλίας περιστρέφεται ελεύθερα. Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες αποστράγγισης για μπλοκαρίσματα. Εάν όλα αυτά δεν επιλύσουν το σφάλμα E18, αντικαταστήστε την αντλία αποστράγγισης.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E19 Σφάλμα – Σφάλμα θέρμανσης

 

Το σφάλμα E19 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS είναι σφάλμα θέρμανσης. Εάν δεν υπάρχει αλλαγή στη θερμοκρασία του νερού μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το πλυντήριο SIEMENS θα αποθηκεύσει έναν κωδικό σφάλματος E19 στη μνήμη.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E20 Σφάλμα – Σφάλμα θέρμανσης

 

Το πλυντήριο έχει εντοπίσει ότι θερμαίνει όταν δεν πρέπει. Το σφάλμα E20 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS προκαλείται συνήθως από ένα κολλημένο ρελέ.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E21 Σφάλμα – Σφάλμα κινητήρα

 

Το σφάλμα E21 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδεικνύει πρόβλημα με το κύκλωμα του μοτέρ τυμπάνου.  Εάν ο κινητήρας είναι εντάξει, τότε το σφάλμα πλυντηρίου ρούχων SIEMENS E21 προκαλείται από τη μονάδα ελέγχου κινητήρα ή το κύριο PCB.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E22 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E22 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει πρόβλημα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Πρώτα ελέγξτε όλες τις καλωδιώσεις για θραύση και χαλαρά βύσματα. Μετρήστε την αντίσταση του αισθητήρα θερμοκρασίας για να βεβαιωθείτε ότι η θέρμανση βρίσκεται εντός εύρους.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E23 Σφάλμα – Σφάλμα διαρροής

 

Σφάλμα διαρροής, ο διακόπτης πλημμύρας έχει ενεργοποιηθεί στη βάση του πλυντηρίου. Το σφάλμα E23 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά πράγματα όπως λάθος απορρυπαντικό ή πάρα πολύ απορρυπαντικό έχει χρησιμοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό μπροστινής φόρτωσης, το απορρυπαντικό άνω φόρτωσης γίνεται πολύ αφρώδες και διαρρέει. Επίσης, ελέγξτε πόσα απορρυπαντικά έχετε χρησιμοποιήσει, πολύ απορρυπαντικό μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E26 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα πίεσης

 

Ο αισθητήρας πίεσης δεν δίνει μια αναμενόμενη ένδειξη.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E28 Σφάλμα – Σφάλμα μετρητή ροής

 

Ο μετρητής ροής δεν δίνει συνεπή ένδειξη.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E29 Σφάλμα – Σφάλμα εισόδου νερού

  Ο μετρητής ροής δεν εντοπίζει νερό που εισέρχεται στο τύμπανο.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E31 Σφάλμα – Σφάλμα υπερπλήρωσης νερού

 

Ο αισθητήρας πίεσης έχει εντοπίσει τη στάθμη του νερού πάνω από την κανονική.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E34 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E34 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS είναι σφάλμα κλειδώματος πόρτας. Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων πλυντηρίου ρούχων της SIEMENS. Το σφάλμα E34 σημαίνει ότι το μηχάνημα έχει εντοπίσει ότι η πόρτα δεν είναι κλειστή ή κατά το κλείδωμα της πόρτας δεν μπορεί να κλείσει η κλειδαριά.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E35 Σφάλμα – Κλείδωμα πόρτας Δεν ανοίγει σφάλμα

 

Το πλυντήριο δεν μπορεί να ανοίξει το κλείδωμα της πόρτας.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E37 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Το σφάλμα E37 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS υποδηλώνει ότι το κύριο PCB έχει εντοπίσει ανοιχτό κύκλωμα στο κύκλωμα αισθητήρα θερμοκρασίας. Το πρόγραμμα πλύσης θα τελειώσει χωρίς τη θέρμανση του νερού.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E38 Σφάλμα – Βλάβη βραχυκυκλώματος αισθητήρα θερμοκρασίας

 

Εντοπίστηκε βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα αισθητήρα θερμοκρασίας.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E40 Σφάλμα – Σφάλμα τροφοδοσίας

 

Η ισχύς που παρέχεται στο κύριο PCB είναι πολύ χαμηλή.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E43 Σφάλμα – Σφάλμα κινητήρα

 

Ο κινητήρας δεν μπορεί να περιστραφεί ή έχει δυσκολίες περιστροφής.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E47 Σφάλμα – Ψύκτρα στο Motor PCB Βλάβη

 

Η ψύκτρα στη μονάδα ελέγχου κινητήρα έχει σπάσει.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E48 Σφάλμα – Βλάβη υπό τάση τροφοδοσίας

 

Η παρεχόμενη ισχύς στο κύριο PCB είναι εκτός ορίων.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E49 Σφάλμα – Τροφοδοσία λόγω βλάβης τάσης

 

Η ισχύς που παρέχεται στο κύριο PCB είναι πολύ υψηλή.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E50 Σφάλμα – Σφάλμα υπερέντασης κινητήρα DC

 

Ρεύμα κινητήρα πάνω από το όριο προστασίας υλικού.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E51 Σφάλμα – Βραχυκύκλωμα IGBT

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα έχει βραχυκύκλωμα.  

Σφάλμα πλυντηρίου SIEMENS E52 – Ανοιχτό κύκλωμα IGBT

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα εντόπισε ανοιχτό κύκλωμα.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E57 Σφάλμα – Σφάλμα επικοινωνίας

 

Απώλεια επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας ελέγχου κινητήρα. Αυτός είναι ένας από τους δυσκολότερους κωδικούς σφαλμάτων πλυντηρίου ρούχων της SIEMENS για διάγνωση, επειδή οι μονάδες που διαθέτουν δεν μπορούν να ελεγχθούν. Εάν η καλωδίωση μεταξύ των 2 μονάδων είναι εντάξει, αντικαταστήστε πρώτα τη μονάδα ισχύος, αυτή η μονάδα τείνει να αποτυγχάνει συχνότερα. Εάν η αντικατάσταση της μονάδας ισχύος δεν επιλύσει το πρόβλημα, αντικαταστήστε τη μονάδα ελέγχου κινητήρα.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E59 Σφάλμα – Σφάλμα αισθητήρα 3D / 3G

 

Το μηχάνημα δεν λαμβάνει σήμα από τον αισθητήρα 3D / 3G.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E61 Σφάλμα – Σφάλμα κλειδώματος πόρτας

 

Το σφάλμα E61 του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS είναι σφάλμα κλειδώματος πόρτας. Ο κύριος πίνακας ελέγχου λαμβάνει ένα αντιφατικό σήμα από την κλειδαριά της πόρτας, η κλειδαριά της πόρτας είναι κλειστή αλλά ανοιχτή. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκληθεί τραβώντας τη γλωττίδα ξεκλειδώματος πόρτας έκτακτης ανάγκης με το χέρι.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E63 Σφάλμα – Σφάλμα επικοινωνίας

  Σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας λειτουργίας ή εάν το πλυντήριο / στεγνωτήριο της μπορεί να είναι σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ισχύος και της μονάδας στεγνώματος. Αυτός είναι ένας άλλος δύσκολος κωδικός σφάλματος πλυντηρίου ρούχων της SIEMENS για διάγνωση, επειδή δεν είναι δυνατό να ελέγξετε τις μονάδες που συνδέονται μεταξύ τους.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E67 Σφάλμα – Σφάλμα παραλλαγής κωδικοποίησης

 

Δεν έχει κωδικοποιηθεί σωστά η πλακέτα.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E71 Σφάλμα – Σφάλμα ρελέ προφόρτισης BLDC

 

Το ρελέ προφόρτισης της μονάδας κινητήρα είναι σπασμένο ή βραχυκύκλωμα.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E72 Σφάλμα – Βλάβη ασυμμετρίας BLDC

 

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα ανίχνευσε ασυμμετρία στις περιελίξεις του κινητήρα.  

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E75 Σφάλμα – BLDC 

 

Το τύμπανο ή ο κινητήρας μπλοκαρίστηκε.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E77 Σφάλμα – Σφάλμα συχνότητας ισχύος

  Παρέχεται συχνότητα σε μονάδα ισχύος εκτός εμβέλειας, κάτω από 35 hertz ή πάνω από 75 hertz.

 

SIEMENS Πλυντήριο ρούχων E78 Fault – Σφάλμα υλικού BLDC

 

Σφάλμα υλικού στη μονάδα ελέγχου κινητήρα.

 

SIEMENS Πλυντήριο Σφάλμα E82 – Σφάλμα υπερθέρμανσης BLDC

 

Η ψύκτρα στη μονάδα ελέγχου κινητήρα υπερθερμαίνεται πάνω από το ασφαλές όριο λειτουργίας.

 

Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου SIEMENS

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου SIEMENS E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Service πλυντηρίου ρούχων siemens

H δυναμική παρουσία της εταιρείας SIEMENS  ξεκινάει στην Ελλάδα  το 1986, με την αγορά  της  ελληνικής  βιομηχανίας Siemens μαζί με την ROBERT SIEMENS.Oι  γνώσεις μας και η εμπειρία πάνω στα πλυντήρια ρούχων  SIEMENS λύνουν κάθε  πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα  σύγχρονα  πλυντήρια οι βλάβες πλυντηρίων ρούχων   εμφανίζονται  αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους   e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών.Καλό είναι πριν την επίσκεψη του τεχνικού να μας ενημερώσετε για το πρόθεμα του κωδικού βλάβης.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και  την εμπειρία για να κάνει  τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τα πλυντήρια άνω φόρτωσης  και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων siemens. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  των αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής των ρουλεμάν στις φωλιές και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριο σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριο σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο SIEMENS μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου siemens.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens-service πλυντηρίων ρούχων siemens

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος ρουλεμάν βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου από τεχνικό πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου σέρβις τεχνικού πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου  service από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης από τεχνικό πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης κατά την επισκευές τεχνικού πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων κατά την Επισκευές πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας σε επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας κατά την επισκευή πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος αμορτισέρ σε επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος καλωδίωσης σε Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος ιμάντα κατά την επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος τροχαλίας σε βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης στις βλάβες πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Έλεγχος κραδασμών στην Επισκευή πλυντηρίων ρούχων siemens
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου στις βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα κατά το service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας στην διάρκεια service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων στο service πλυντηρίου ρούχων siemens
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού από τεχνικό  πλυντηρίων ρούχων siemens

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

 • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.
 • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

 • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα. Να μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

 • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα βάλτε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία. Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemensΤεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν στύβει τα ρούχα το πλυντήριο ρούχων  στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου siemens                                  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης siemens

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg. Οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η   απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους. Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemensαναλαμβάνει  το service πλυντηρίου ρούχων siemens-εμπρόσθιας φόρτωσης για κάθε πρόβληματων πλυντηρίων siemens- εμπρόσθιας φόρτωσης

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης siemens

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα.  Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η δυνατότητα φόρτωσης των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με μικρές ανάγκες σε ρούχα.Για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων siemens αναλαμβάνει άμεσα το service πλυντηρίου ρούχων siemens-άνω φόρτωσης για όλες τις δύσκολες  βλάβες πλυντηρίου ρούχων siemens- άνω φόρτωσης                    

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Close Menu
error: Content is protected !!
Call Now Button