Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων

Πίνακας Περιεχομένων

Έμπειρος τεχνικός πλυντηρίου-επισκευή οικιακών συσκευών 6992340589

 

Δεν περιστρέφεται εύκολα με το χέρι 

Όταν δεν γυρίζει-δεν περιστρέφεται ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων θα πρέπει να ελέγξετε εάν γυρνάει ελεύθερα ο κάδος με το χέρι.Εάν όχι τότε το πρόβλημα είναι μηχανικό.

  •  Μπλοκαρισμένα ρουλεμάν πλυντηρίου.Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ρουλεμάν και τσιμούχας.Συνήθως τα ρουλεμάν χαλάνε από την διαρροή νερού από την τσιμούχα προς τα ρουλεμάν.Πολλές φορές χαλάει φθείρεται ο άξονας που εφαρμόζει στο ρουλεμάν εσωτερικά.Άλλες φορές φθείρεται η φωλιά εκεί εδράζεται το ρουλεμάν εξωτερικά.Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις μπορεί να μην συμφέρει η επισκευή.
  • Βρίσκει έρχεται σε επαφή  η αντίσταση με τον κάδο του πλυντηρίου.Θα πρέπει να γίνει έλεγχος εάν έφυγε κάποιο στήριγμα της αντίστασης με αποτέλεσμα να κινηθεί το άκρο της αντίστασης προς τα επάνω.Καθώς επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε μήπως η αντίσταση ζέστανε χωρίς ο κάδος να έχει νερό και στράβωσε με αποτέλεσμα να ακουμπάει στον κάδο.
  • Μπορεί να έχει πέσει κάποιο αντικείμενο στον κάδο του πλυντηρίου και να έχει ακινητοποιηθεί.Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί και το λύσιμο όλου του κάδου για να βρεθεί το αντικείμενο.

 

Ο κάδος του πλυντηρίου γυρίζει-περιστρέφεται εύκολα με το χέρι αλλά δεν γυρίζει όταν το πλυντήριο είναι στο ρεύμα                             

  •  Υπάρχουν  φορές που ο ιμάντας του πλυντηρίου φεύγει από την τροχαλία.Έτσι όταν γυρνάει το μοτέρ δεν μεταδίδεται η κίνηση στον κάδο του πλυντηρίου.Αυτό όμως συμβαίνει από κάποια αιτία.Κάποιο πρόβλημα έχει το πλυντήριο και φεύγει ο ιμάντας το οποίο εάν δεν διορθωθεί θα ξαναφύγει ο ιμάντας.Καλό σε αυτήν την περίπτωση είναι να φωνάξετε κάποιον έμπειρο τεχνικό.
  • O κινητήρας του πλυντηρίου δεν λειτουργεί.Εάν ο κινητήρας του πλυντηρίου έχει βλάβη και δεν περιστρέφεται  δε μεταδίδεται η περιστροφική κίνηση στον κάδο.Θα πρέπει να γίνει επισκευή στο μοτέρ του πλυντηρίου ρούχων.
  • Βλάβη  στην πλακέτα του πλυντηρίου είναι αιτία που το μοτέρ δεν παίρνει τάση για να λειτουργήσει και να γυρίσει τον κάδο.Αυτή η βλάβη έχει μεγάλο κόστος.
  • Κομμένη καλωδίωση σταματάει την λειτουργία του μοτέρ του πλυντηρίου.Μόλις εντοπίσουμε το κομμένο καλώδιο το επισκευάζουμε και κοιτάμε και την κατάσταση των αμορτισέρ.Τα χαλασμένα αμορτισέρ ευθύνονται πολλές φορές για κομμένα καλώδια λόγω των ισχυρών κραδασμών του πλυντηρίου.

 

 

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων 

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων 
 
 

ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ                                                                                                       

Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

 

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

                                                                           

                           

  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button