Επισκευή service στεγνωτηρίου ρούχων LG

Τεχνικός στεγνωτηρίου LG-τηλ 6992340589

 

Service επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG από έμπειρους τεχνικούς.Εάν παρατηρήσετε ότι το στεγνωτήριο σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε,δηλαδή κάνει θόρυβο δεν γυρνάει το τύμπανο δεν ζεσταίνει μην αδιαφορίσετε η βλάβη μπορεί να επεκταθεί.Μία μεγάλη βλάβη αυξάνει το κόστος.

Η εμπειρία καθώς και η γνώση της ηλεκτρολογίας και της μηχανικής μας διευκολύνει να επισκευάζουμε κάθε βλάβη στην λεπτομέρειά της στα στεγνωτήρια LG .Η επισκευή συνοδεύται από τα γνήσια ανταλακτικά LG .Στο επαγγελματικό μας φορτηγάκι πάντα προνοούμε να έχουμε τα ποιό κινήσημα ανταλακτικά.Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε γρήγορη επισκευή χωρίς μεγάλη αναμονή από την πλευρά του πελάτη.

Βέβαια το στεγνωτήριο είναι μια συσκευή και ιδιαίτερα το στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας που λύνεις μεγάλο μέρος της συσκευής για να επιτευχθεί η επισκευή.Η έκταση της επισκευής η έλειψη ελεύθερου χώρου μέσα στο σπίτι η έλειψη πεπιεσμένου αέρα  ανυψωτικού και άλλων εργαλείων, πολλές φορές μας οδηγεί στην επιλογή της μεταφοράς του στεγνωτηρίου στο εργαστηριό μας.Για την ποιό άμεση ανταπόκριση εξυπηρετούμε τις εφαπτόμενες περιοχές γύρω από την έδρα μας

 

                              Περιοχές εξυπηρέτησης                                                  Service στεγνωτηρίου LG                        

                 Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG                                                 

 • Νέος Κόσμος επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Παγκράτι επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Δάφνη επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Κουκάκι επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Νέα Σμύρνη επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Υμηττός επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Καισαριανή επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Βύρωνας επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Καλαμάκι επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Παλαιό Φάληρο επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Πετράλωνα επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Χαραυγή επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG
 • Αγιο Δημήτριο επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG

 

 

Service καλής λειτουργίας στεγνωτηρίου ρούχων

LG

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν επισκευή στεγνωτηρίου. Ο έλεγχος καλής λειτουργίας στεγνωτηρίου από την εταιρεία μας περιλαμβάνει τα παρακάτω σημεία ελέγχου:

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος
 • Έλεγχος διαρροή ρεύματος με μέγγερ
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας ηλεκτρονικών πλακετών
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διακοπτών
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας ανεμιστήρων
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντιστάσεων αέρος
 • Έλεγχος  φθαρμένου ιμάντα
 • Έλεγχος καλής περιστροφής τυμπάνου
 • Έλεγχος ρουλεμάν τυμπάνου
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας
 • Έλεγχος μεντεσέδων πόρτας
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας
 • Έλεγχος ανεμιστήρων
 • Έλεγχος μοτέρ
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας κινητήρα
 • Έλεγχος και καθαρισμός φίλτρων

 

Service στεγνωτηρίου ρούχων LG

Το service στεγνωτηρίου είναι απαραίτητο σε περίπτωση βλάβης της συσκευής. Η πιο συνηθισμένη ένδειξη οτι απαιτείται service στεγνωτηρίου είναι όταν το στέγνωμα διαρκεί πολλή ώρα, πολύ περισσότερη από το συνηθισμένο χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Μια άλλη ένδειξη οτι απαιτείται service στεγνωτηρίου είναι όταν τα ρούχα μετά το τέλος της λειτουργίας στεγνώματος δεν είναι ικανοποιητικά στεγνά. Πριν βιαστούμε να τηλεφωνήσουμε στους ειδικούς να έρθουν και να μας επιδιορθώσουν τη βλάβη στο στεγνωτήριο καλό θα είναι να κάνουμε έναν μικρό έλεγχο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για βλάβη και όχι για δική μας απροσεξία.

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι όντως χρησιμοποιούμε το κατάλληλο πρόγραμμα του στεγνωτηρίου. Επίσης πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο στο φίλτρο για να δούμε εάν η κακή λειτουργία του στεγνωτηρίου οφείλεται στο ότι το φίλτρο είναι γεμάτο χνούδια. Μια άλλη πιθανή αιτία της κακής λειτουργίας του στεγνωτηρίου είναι η υψηλή θερμοκρασία στο δωμάτιο που βρίσκεται το στεγνωτήριο. Επίσης πριν ζητήσουμε την επισκευή του στεγνωτηρίου καλό θα είναι να ελέγξουμε εάν οι αντιστάσεις είναι αναμμένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει βλάβη και δεν χρειάζεται επισκευή του στεγνωτηρίου.

 

Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων LG

Το στεγνωτήριο είναι μια ηλεκτρική συσκευή απαραίτητη πλέον στο σπίτι μας. Μια βλάβη στο στεγνωτήριο θα δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητά μας και θα κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Όπως κάθε οικιακή συσκευή που επιλέγουμε να έχουμε στο σπίτι μας, έτσι και το στεγνωτήριο είναι δεμένο με την καθημερινότητά μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο τη διάγνωση όσο και την επισκευή του στεγνωτηρίου σας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε εν ζωή το στεγνωτήριό σας με το μικρότερο κόστος. Επισκευή στεγνωτηρίου σε πολύ λογικές τιμές.

Επισκευή στεγνωτηρίου LG
Επισκευή στεγνωτηρίου

 

Τεχνικός στεγνωτηρίου ρούχων LG

 

Ελαττωματική θερμική ασφάλεια

Συνήθως θα χρειαστεί να προγραμματίσετε μια επίσκεψη για να εξετάσουμε και να επισκευάσουμε το στεγνωτήριό σας όταν πέφτει μια θερμική ασφάλεια. Ένα βουλωμένο σύστημα αγωγών εξαερισμού συνήθως προκαλεί το πρόβλημα της θερμικής ασφάλειας. Το στεγνωτήριο υπερθερμαίνεται και ενεργοποιεί τη θερμική ασφάλεια όταν ο ζεστός αέρας εξαγωγής δεν μπορεί να περάσει από το σύστημα αγωγών στο εξωτερικό του σπιτιού σας. Άλλα προβλήματα, όπως ελαττωματικοί θερμοστάτες ή αισθητήρες θερμοκρασίας, μπορεί επίσης να προκαλέσουν την ενεργοποίηση της θερμικής ασφάλειας. Έχοντας έναν τεχνικό σέρβις να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα θα διασφαλίσει ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί σωστά και μόνιμα.

Προβληματική θερμαντική αντίσταση

Όταν χλάσει η θερμαντική αντίσταση στο στεγνωτήριό σας, η συσκευή θα σταματήσει να θερμαίνεται και τα ρούχα δεν θα στεγνώσουν. Μερικές φορές, το στοιχείο θέρμανσης μπορεί να βραχυκυκλώσει με το μέταλλο μέσα στο στεγνωτήριο και να προκαλέσει ενεργοποίηση του αντιηλεκτροπληξιακού ρελέ στο σπίτι. Είναι καλύτερο να έχετε ένα τεχνικό σέρβις ώστε να εξετάσουμε και να επισκευάσουμε το στεγνωτήριο.

 

Χαλασμένος θερμοστάτης

Οι θερμοστάτες στο εσωτερικό του στεγνωτηρίου ελέγχουν τη θερμοκρασία στεγνώματος και αποτρέπουν την υπερθέρμανση του στεγνωτηρίου. Όταν ένας θερμοστάτης χαλάσει, το στεγνωτήριο μπορεί να υπερθερμανθεί ή να μην θερμανθεί καθόλου. Επειδή ένα στεγνωτήριο έχει συνήθως πολλούς θερμοστάτες, είναι καλύτερο να ζητήσετε από ένα τεχνικό σέρβις να εξετάσει το στεγνωτήριό σας και να διορθώσει το πρόβλημα.

Ελαττωματικός  χρονοδιακόπτης στεγνωτηρίου

Ένα στεγνωτήριο με χρονοδιακόπτη καντράν έχει συνήθως έναν κινητήρα χρονοδιακόπτη που κινεί τον επιλογέα ελέγχου κατά τη διάρκεια του κύκλου. Εάν ο επιλογέας δεν κινείται και το στεγνωτήριο συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς διακοπή, ο κινητήρας του χρονοδιακόπτη μπορεί να είναι ελαττωματικός. Άλλα προβλήματα μπορούν να αποτρέψουν την προώθηση του επιλογέα ελέγχου στο τέλος του κύκλου, επομένως είναι σημαντικό να ζητήσετε από έναν τεχνικό σέρβις να διαγνώσει και να επιδιορθώσει μια βλάβη του χρονοδιακόπτη.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε o τεχνικός στενωτηρίου θα σας πει και κάποιες περιπτώσεις οι οποίες μπερδεύουν τον κόσμο και νομίζουν ότι υπάρχει βλάβη, ενώ η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Όταν υπάρξει πτώση τάσης, η λειτουργία του στεγνωτηρίου θα σταματήσει. Είναι απαραίτητο να πατήσουμε τα κατάλληλα κουμπιά για να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του στεγνωτηρίου. Δεν χρειάζεται αν είναι κάποιος τεχνικός στενωτηρίου για να καταλάβει οτι όλα λειτουργούν καλά. Όμως κάποιοι σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζουν ότι υπάρχει βλάβη. Και καλείται ο τεχνικός στενωτηρίου.

 

Τεχνικός στενωτηρίου LG
Τεχνικός στενωτηρίου

 

Επίσης είναι και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε όπως για παράδειγμα μήπως ξεχάστηκε ανοιχτή η πόρτα της συσκευής ή μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση καθυστερημένης έναρξης ή μήπως κάηκε κάποια ασφάλεια. Αφού κάνετε αυτό το μικρό έλεγχο, στη συνέχεια μπορείτε να μας καλέσετε για να έρθουμε και να κάνουμε τη διάγνωση της βλάβης και την επισκευή του στεγνωτηρίου.