Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας Electrolux    

Πίνακας Περιεχομένων

Service ηλεκτρικής κουζίνας

Τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας ΤΗΛ 6992340589

Επισκευή κουζίνας Electrolux.ΤΗΛ 6992340589.Service κουζίνας Electrolux .Έμπειρος τεχνικός κουζίνας Electrolux  αναλαμβάνει service κουζινών Electrolux  στο χώρο σας  άμεσα και υπεύθυνα για όλες τις βλάβες κουζίνας Electrolux.Επισκευάζουμε φούρνο κουζίνας Electrolux και κεραμική εστία κουζίνας Electrolux  για κάθε βλάβη που παρουσιάζει ο φούρνος κουζίνας Electrolux και η κεραμική εστία κουζίνας Electrolux. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς για κάθε επισκευή κουζίνας.

Έλεγχος καλής λειτουργίας κατά την επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Αναλαμβάνουμε επισκευή κουζίνας Electrolux έχοντας παρακαταθήκη τα πιο κινήσημα ανταλλακτικά. Κατά τον  έλεγχο καλής λειτουργίας της κουζίνας Electrolux  τότε πραγματοποιούμε τους παρακάτω ελέγχους:

 • Έλεγχος σωστής τροφοροσίας ρεύματος  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος λειτουργίας διακοπτών  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος λειτουργίας θερμοστάτη  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος λειτουργίας στα ασφαλιστικά του φούρνου  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος λειτουργίας ανεμιστήρα αποφόρτωσης θερμοκρασίας του φούρνου  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος ανεμιστήρα φούρνου  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντιστάσεων  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακέτας  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος της κατάστασης της φλάτζας του φούρνου  κουζίνας Electrolux
 • Έλεγχος μεντεσέδων κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος σωστής επαφής της πόρτας με το σώμα της κουζίνας Electrolux κατά το κλείσιμο της πόρτας  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος για πιθανή φθορά επιφάνειας φούρνου (άνω, κάτω και πλευρικής επιφάνειας φούρνου)  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας των εστιών, αναλογικών και κεραμικών  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος φωτισμού  κουζίνας Electrolux 
 • Έλεγχος φωτισμού φούρνου  κουζίνας Electrolux 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην αλλαγή ματιού κεραμικής ή μαντεμένιας εστίας πατήστε εδώ.

 

Επισκευή service κουζίνας Electrolux

Επισκευή service κουζίνας Electrolux

 

Επισκευή φούρνου κουζίνας Electrolux

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλαβών στην ηλεκτρική κουζίνα Electrolux είναι οι χαλασμένες ηλεκτρικές αντιστάσεις φούρνου Electrolux ο προβληματικός θερμοστάτης φούρνου,η προβληματική λειτουργία της πλακέτας,ο χαλασμένος διακόπτης φούρνου Electrolux,η βλάβη στο μοτέρ ανεμιστήρα φούρνου Electrolux,η φθαρμένη φτερωτή φούρνου,τα προβλήματα στην εσωτερική μεταλλική επιφάνεια τού φούρνου Electrolux όπως τρύπες και ρηγματώσεις.Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Επισκευή κεραμικής εστίας φούρνου Electrolux

Στην επάνω επιφάνεια της κουζίνας Electrolux όπου είναι οι εστίες τοποθετημένες εμφανίζονται προβλήματα στην λειτουργία των εστιών ανεξάρτητα αν είναι κεραμικές εστίες Electrolux η παλαιού τύπου (μάτια).Τα προβλήματα προέρχονται η από χαλασμένες αντιστάσεις στα μάτια κεραμικής η απλής κουζίνας Electrolux,Καθώς επίσης  από χαλασμένο διακόπτη προβληματική πλακέτα η χαλασμένη καλωδίωση. .  Σε αυτή την περίπτωση θα παρατηρηθεί κακή λειτουργία στην ηλεκτρική κουζίνα.  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προβεί σε άμεση διάγνωση της βλάβης και να αντικαταστήσει τα εξαρτήματα  που έχουν πρόβλημα. Καλό θα είναι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που θα προηγηθεί να μας έχετε ενημερώσει για το μοντέλο της κουζίνας Electrolux. Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Service κουζινών Electrolux

Η κουζίνα είναι η ηλεκτρική συσκευή με την οποία μαγειρεύουμε το φαγητό μας. Μια βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα Electrolux θα μας αφήσει χωρίς σπιτικό φαγητό και αυτό είναι κάτι που δεν θα το θέλαμε σε καμία περίπτωση. Εδώ χρειάζεαι ο τεχνικός κουζίνας Electrolux Electrolux για αξιόπιστο service κουζίνας Electrolux. Σε περίπτωση που χαλάσει η κουζίνα σας με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σας και να αναλάβουμε την επισκευή της κουζίνας Electrolux. Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης, το service κουζίνας Electrolux καθώς και στην επισκευή της οικιακής συσκευής.

 

Τεχνικός κουζίνας Electrolux-Τεχνικός φούρνου Electrolux

Για να έχετε λιγότερα προβλήματα με τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν πρέπει να καθαρίζετε το φούρνο με χημικά πολύ συχνά γιατί διαβρώνουν τις μεταλλικές επιφάνειες με αποτέλεσμα να σκουριάζει και να τρυπά ο φούρνος.Επίσης η νοικοκυρά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί πολύ μουσκεμένο πανί κατά τον καθαρισμό του φούρνου γιατί νερό μπορεί να περάσει στην κάτω αντίσταση από ρωγμές η τυχών τρύπες της κουζίνας Electrolux και να προκαλέσει διαρροή ρεύματοςαντίσταση gril βρίσκεται στο πάνω μέρος του φούρνου χωρίς κάλυμμα και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο πανί που καθαρίζει η νοικοκυρά γιατί η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει διαρροή ρεύματος στην αντίσταση,Εάν ο φούρνος σας είναι pyrolise δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για καθαρισμό του φούρνου την λειτουργία πυρόλυσης  συχνά γιατί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας  κοντά στους 300 βαθμούς κελσίου διαβρώνεται εύκολα η μεταλλική  επιφάνεια τού φούρνου και δημιουργώνται  σκουριές τρύπες και ρηγματώσεις.Η λαμαρίνα κατασκευής  στους σύγχρονους  φούρνους είναι πολύ λεπτότερη σε πάχος από τους παλιούς φούρνους και τρυπά πιο εύκολα.

Τεχνικός κουζίνας Electrolux

Τεχνικός κουζίνας Electrolux

 

Τεχνικός κουζίνας Electrolux-Τεχνικός κεραμικής εστίας Electrolux

Στις εστίες ή κεραμικές ή απλές προσέχουμε όταν σταματάμε την λειτουργία τους να τοποθετούμε πάνω τους ένα μεταλλικό σκεύος ώστε η ψύξη τους να γίνεται με αργό ρυθμό.Η απότομη ψύξη της εστίας δημιουργεί σοκ στο μεταλλικό μέρος του ματιού(στις παλιές εστίες) και στο σύρμα της αντίστασης της εστίας με αποτέλεσμα  να φθείρονται πιο γρήγορα.Γιά οικονομία στο ρεύμα κοιτάμε το μεταλλικό σκεύος που τοποθετούμε πάνω  στις εστίες κοιτάμε να έχει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο απο την εστία και όχι μικρότερη.Δεν ανάβουμε τις εστίες χωρίς σκεύος πάνω τους γιατί αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες καταπονούν την αντίσταση της εστίας

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ