Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Δάφνη

Πίνακας Περιεχομένων

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων Δάφνη. ΤΗΛ 6992340589.Αναλαμβάνουμε το service και  τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων στην Δάφνη για όλα τα μοντέλα-μάρκες  πλυντηρίων από έμπειρο τεχνικό πλυντηρίων.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια άνω φόρτωσης όσον και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης για κάθε πρόβλημα και βλάβη πού θα προκύψει στο πλυντήριο σας.Διατηρούμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών για τα πιο κινήσημα νούμερα σε όλα τα μοντέλα.Απευθυνόμαστε σε περιοχές κοντά στην έδρα μας.Η εξυπηρέτηση σε περιοχές κοντά στην έδρα μας  σε συνδυασμό με την αποθήκη των ανταλλακτικών που διατηρούμε μας παρέχει την δυνατότητα για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών στην επισκευή πλυντηρίων ρούχων Δάφνη.

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

Κωδικοί βλάβης σφάλματος πλυντηρίων ρούχων 

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων bosch και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων
 

 

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων Δάφνη

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Δάφνη

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση 

 

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων Δάφνη

  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.  

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων

  • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
  • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
  • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
  • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
  • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
  • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
  • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
  • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
  • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση                  

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια  

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Δάφνη

Στα σημερινά πλυντήρια οι βλάβες εμφανίζονται σε μορφή κωδικού με πρόθεμα το  από το error ή με πρόθεμα από το faulse.Για την επαναφορά του πλυντηρίου σε λειτουργία πρέπει να γίνει η επισκευή της βλάβης και πολλές φορές το σβήσιμο του κωδικού βλάβης από την μνήμη της πλακέτας του πλυντηρίου.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο κάθε κωδικός βλάβης χωρίζεται σε υποκατηγορίες.

Service πλυντηρίων ρούχων Δάφνη

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι τόσο με τα παλιά μοντέλα πλυντηρίων όσο και με τα καινούργια.Διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό τόσο σε όργανα μέτρησης όσο και σε εργαλεία.Η συνεχής κατάρτιση στις καινούργιες καινοτομίες των βιομηχανιών παραγωγής οικιακών συσκευών μειώνει το χρόνο επισκευής.Η προστιθέμενη τόσο χρόνων εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή κατάρτιση προσφέρει εγγυημένη αξιόπιστη επισκευή των πλυντηρίων ρούχων.Κατά την επίσκεψη για το service του πλυντηρίου ρούχων πάντα έχουμε μαζί μας  μια γκάμα ανταλλακτικών για την αμεσότερη εξυπηρέτησή σας.Ο τεχνικός μετά από κάθε επισκευή ελέγχει το πλυντήριο πριν την παράδοση στις παρακάτω λειτουργίες
 
  • Να κλείνει και να ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων σύμφωνα με τον κατασκευαστή
  • Το πλυντήριο ρούχων να παίρνει νερό
  • Το μοτέρ να περιστρέφει τον κάδο του πλυντηρίου ρούχων
  • Το πλυντήριο ρούχων να θερμαίνει το νερό
  • Η αντλία του πλυντηρίου βγάζει τα νερά
  • Το πλυντήριο κάνει στύψιμο
  • Το πλυντήριο δεν κάνει θόρυβο
  • Το πλυντήριο δεν μετακινείται
  • Δεν υπάρχει διαρροή νερού στο πλυντήριο
  • Δεν υπάρχει διαρροή ρεύματος στο πλυντήριο
  • Το πλυντήριο δεν χρειάζεται αλλαγή αμορτισέρ

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

 

Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων

 

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

  • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.
  • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

  • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα. Να μην πλένεται συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

  • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα βάλτε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία

  • Κάθε πότε και γιατί καθαρίζουμε το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων.

Κάθε τέσσερις με έξι μήνες πρέπει να ξεβιδώνουμε και να καθαρίζουμε το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων ώστε τα νερά κατά την άντληση να  έχουν ελεύθερη ροή  . Εάν έχουμε αντιληφθεί ότι σε πλύση  έπεσαν αντικείμενα ή γέμισε με χνούδια το πλυντήριο τότε πρέπει άμεσα να ανοίγουμε και να καθαρίζουμε το φίλτρο. Εάν πρόκειται για χνούδια πρέπει να βάλουμε το πλυντήριο να παίρνει νερό και με το που γεμίζει να το βάζουμε σε άντληση ώστε να βγάλει τα νερά. Μετά την άντληση ξεβιδώνουμε το φίλτρο και το καθαρίζουμε. Αυτό το επαναλαμβάνουμε  μέχρι να καθαρίσει το πλυντήριο από τα χνούδια. Ένα βρώμικο φίλτρο είναι η αιτία που χαλάει η αντλία του πλυντηρίου. Η αντλία μπλοκάρει από τα αντικείμενα που έχει το φίλτρο, δεν μπορεί να περιστραφεί με αποτέλεσμα την καταστροφή της.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button