Επισκευή service κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON

Πίνακας Περιεχομένων

 

Επισκευή service κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON.ΤΗΛ 6992340589. Αναλαμβάνουμε το service κεραμικής κουζίνας-εστίας για όλες τις βλάβες κεραμικής κουζίνας-εστίας HOTPOINT-ARISTON.Τεχνικός κεραμικής εστίας κουζίνας HOTPOINT-ARISTON με μεγάλη εμπειρία.Οι κεραμικές κουζίνες –  εστίες συγκαταλέγονται στις ηλεκτρικές συσκευές στις οποίες οι τεχνικοί μας έχουν άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στις κεραμικές εστίες  HOTPOINT-ARISTON.Αναλαμβάνουμε βλάβες σε μια ζώνη κοντά  στην έδρα μας για την αμεσότερη εξυπηρέτηση σας.. Είναι μια ευαίσθητη συσκευή που πρέπει να την προσέχουμε αρκετά ώστε να μη βγάζει βλάβες. Σε κάθε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας της κεραμικής εστίας καλό είναι να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό. Η εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορούν να κάνουν έλεγχο καλής λειτουργίας, εντοπισμό της βλάβης και επισκευή της κεραμικής εστίας.Συνηθισμένες βλάβες κεραμικής κουζίνας  είναι η ζημιά σε κάποιο από τα μάτια της εστίας  συνήθως  το διπλό ,προβλήματα στην λειτουργία της  πλακέτας ή του διακόπτη καθώς επίσης φθαρμένη καλωδίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην αλλαγή ματιού κεραμικής ή μαντεμένιας εστίας πατήστε εδώ.

 

Επισκευή service κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON.

 

Βλάβες κεραμικής κουζίνας HOTPOINT-ARISTON-Βλάβες κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν επισκευή κεραμικής κουζίνας  HOTPOINT-ARISTON για όλες τις τυχών  βλάβες κεραμικής κουζίνας. Κατά τον έλεγχο για βλάβες κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON κάνουμε έλεγχο και στα  παρακάτω σημεία:

  • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος
  • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger
  • Έλεγχος λειτουργίας διακοπτών
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακέτας
  • Έλεγχος εσωτερικών καλωδιώσεων από φθορές
  • Έλεγχος ωμικής συνέχειας στα μάτια της εστίας

Τεχνικός κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON

O χειρισμός της κεραμικής πλάκας πρέπει να γίνεται με προσοχή.Σε περίπτωση που σπάσει η κεραμική πλάκα δεν μπορεί να γίνει επισκευή παρά μόνο αλλαγή αυτής.Τις περισσότερες φορές το κόστος είναι μεγάλο.

Οι εστίες κουζίνας ταξινομούνται στις παρακάτω κατηγορίες

  • Κεραμικές εστίες.
  • Παλαιού τύπου μαντεμένιες εστίες.
  • Επαγωγικές εστίες.

Στις κεραμικές κουζίνες οι εστίες ελέγχοντας τις περισσότερες φορές με πλακέτα αλλά και με διακόπτη. Συχνότερη βλάβη στις εστίες είναι η αλλαγή εστίας (μάτι) αλλαγή διακόπτη η αλλαγή πλακέτας.Οι μαντεμένιες εστίες HOTPOINT-ARISTON σε εμαγιέ επιφάνεια ελέγχονται από διακόπτη.Συχνή είναι επίσης η βλάβη στις μαντεμένιες εστίες και εκεί η λύση του προβλήματος είναι η αλλαγή εστίας.

 

Συντήρηση κεραμικής εστίας

Είναι σημαντικό για τη συντήρηση της κουζίνας σας να μη σχηματίζονται άλατα. Για να το επιτύχουμε αυτό ενδείκνυται καλό σκούπισμα στην επιφάνεια της κεραμικής εστίας και πέρασμα με υγρό πανί. Είναι προφανές ότι τα υπολείμματα βρωμιάς πρέπει να καθαρίζονται αμέσως. Διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει περίπτωση να καούν. Στην περίπτωση που υπάρχουν εντονότερα προβλήματα όπως για παράδειγμα λεκέδες από φαγητά τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ειδική σπάτουλα. Αυτή η σπάτουλα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της κεραμικής εστίας ονομάζεται σπάτουλα απόξεσης.

Παραμένοντας στις κουζίνες με κεραμικές εστίας, κάτι πολύ σημαντικό είναι να μην πέσει ζάχαρη πάνω στην κεραμική εστία της κουζίνας σας. Αν κατά λάθος πέσει ζάχαρη την ώρα που λειτουργεί η κουζίνα, θα πρέπει να σβήσετε την κουζίνα αμέσως. Σας υπενθυμίζουμε οτι σε περίπτωση φλόγας ή πυρκαγιάς, ακόμα και σε σε τηγάνι που καίγονται τα λάδια, δεν πετάμε ποτέ νερό. Διότι αντί να σβήσουμε τη φωτιά, βοηθάμε να μεταδοθεί η φωτιά. Και για όσους προβληματίζονται για τη λύση, προτείνουμε να ενημερωθείτε για την πρόληψη τέτοιων συμβάντων από τη σελίδα της Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος.

 

Service κεραμικής εστίας HOTPOINT-ARISTON

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ