Κωδικοί βλάβης πλυντηρίου ρούχων Beko

Πίνακας Περιεχομένων

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων Beko

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων τηλ 6992340589

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντηρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα προθέματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων Beko και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι κατασκευαστές μπορούν και αλλάζουν τους κωδικούς βλάβης χωρίς προειδοποίηση και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτοί οι κωδικοί σφάλματος θα ισχύουν για το συγκεκριμένο μοντέλο σας, καθώς επίσης όλοι οι κωδικοί ισχύουν για ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και όχι συνήθως για ένα συγκεκριμένο μοντέλο.  

Κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων Beko

 

Ε1

Αυτός ο κωδικός σφάλματος υποδεικνύει ένα πρόβλημα με την καλωδίωση θερμίστορ NTC του πλυντηρίου. Αυτό είναι το κύκλωμα που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του μηχανήματος.

Ε2

Αυτός ο συγκεκριμένος κωδικός σφάλματος υποδηλώνει πρόβλημα με τον θερμαντήρα του μηχανήματος. Όπως και ο κωδικός σφάλματος E1, αυτό μπορεί να οφείλεται σε καλωδίωση.

Ε3

Όπως και τα δύο προηγούμενα, αυτός ο κωδικός σφάλματος υποδεικνύει βλάβη στη θέρμανση στο πλυντήριο ρούχων Beko. Ωστόσο, ένας κωδικός σφάλματος E3 σημαίνει ότι υπάρχει σταθερή ροή θερμότητας.

Ε4

Ένας κωδικός σφάλματος E4 μπορεί να σημαίνει μερικές διαφορετικές περιστάσεις. Ωστόσο, γενικά όλα δείχνουν ότι το πλυντήριο δεν γεμίζει νερό. Θα μπορούσε να είναι ένα μικρό ζήτημα, όπως μια εμπλοκή της πόρτας ή ένα πιο περίπλοκο ζήτημα που πρέπει να το δει ένας επαγγελματίας.

Ε5

Ένας κωδικός σφάλματος E5 θα σήμαινε ότι κάπου στο μηχάνημα υπάρχει απόφραξη που προκαλεί την αποστράγγιση του μηχανήματος. Προτού καλέσετε τους επαγγελματίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει πρώτα όλα τα ορατά μπλοκαρίσματα, αν μπορείτε.

Ε6

Μπορεί να παρατηρήσετε το μηχάνημά σας να κουνιέται και να αναπηδά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου προτού εντοπίσετε τον κωδικό σφάλματος E6. Αυτός ο συγκεκριμένος κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κινητήρα της μηχανής σας.

Ε7

Ο κωδικός σφάλματος E7 δείχνει ότι υπάρχει σφάλμα στον αισθητήρα στάθμης στο μηχάνημα. Αυτό μπορεί να φανεί στο μηχάνημα εάν αδειάσει όταν προσπαθείτε να το εκκινήσετε ή ίσως να μην λειτουργεί καθόλου.

Ε8

Αυτός ο κωδικός σφάλματος σχετίζεται με προβλήματα που δεν γεμίζει νερό το πλυντήριο ρούχων Beko. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους και απαιτεί περαιτέρω επαγγελματική διερεύνηση.

Ε9

Ένας κωδικός σφάλματος E9 εμφανίζεται όταν υπάρχει βλάβη στον μηχανισμό κλειδώματος της πόρτας.

Ε10

Όπως ένα E9, ένας κωδικός σφάλματος E10 σχετίζεται με ένα πρόβλημα με το μπλοκάρισμα της πόρτας του μηχανήματος. Φροντίστε να αναζητήσετε τυχόν εμφανή μπλοκαρίσματα.

Ε11

Ο κωδικός σφάλματος E11 υποδηλώνει σφάλμα στον κινητήρα του μηχανήματος και πρέπει να ελεγχθεί από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Ε17

Ένας κωδικός σφάλματος E17 υποδεικνύει ότι ανιχνεύτηκε πολύς αφρός στο μηχάνημα. Συνήθως, αυτό είναι εμφανές και μπορεί να διορθωθεί με έναν κύκλο ξεβγάλματος για να πλυθεί καλά.

Ε18

Αυτός ο συγκεκριμένος κωδικός σφάλματος υποδηλώνει μη ισορροπημένο φορτίο πλύσης καθώς και το μηχάνημα που δεν στύβει. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να ξεφορτώσετε και να φορτώσετε ξανά τον κύκλο και να επανεκκινήσετε.

      Κωδικοί βλάβης πλυντηρίου ρούχων Beko

Τι προσέχουμε στην επισκευή ενός πλυντηρίου ρούχων

Πρέπει να κατανοήσετε ορισμένα πράγματα πριν ξεκινήσετε την επισκευή οποιασδήποτε συσκευής μόνοι σας. Θέλουμε να καταστήσουμε   πολύ, πολύ σαφή σε όποιον αποφασίσει να ερευνήσει ένα από αυτά ή οποιοδήποτε άλλο πλυντήριο ρούχων:

  • Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας, είστε εσείς και χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό αποδέχεστε ότι οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκαλέσετε και η εργασία που αναλαμβάνετε είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
  • Θα σας ενημερώσουμε για τις κοινές αιτίες των κωδικών σφαλμάτων, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τυχόν εξαρτήματα ή εργασίες που προτείνονται θα επιλύσουν το πρόβλημα. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να διαγνώσετε το συγκεκριμένο πρόβλημά σας και να το επιλύσετε.
  • Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αγορά ανταλλακτικών που δεν επιλύουν το πρόβλημα, αυτό εξαρτάται από τη δική σας διάγνωση και όχι τη δική μας.
  • Δεν συνάγεται, υπονοείται ή παρέχεται καμία εγγύηση.

Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι κωδικοί σφαλμάτων ή βλαβών δεν είναι μια “μαγική κουκκίδα”, δεν θα σας πουν ποιο είναι το πρόβλημα, θα σας προσφέρουν μόνο μια ένδειξη για το πού βρίσκεται το πρόβλημα και δεν υποκαθιστούν τον παλιό καλό διαγνωστικό  έλεγχο  ενός πεπειραμένου τεχνικού.

Τι πρέπει να προσέχουμε κατά την επισκευή ενός πλυντηρίου ρούχων ώστε να έχουμε ασφάλεια και για να αποφύγουμε τα ατυχήματα.Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:Τι προσέχουμε στην επισκευή ενός πλυντηρίου ρούχων

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ