επισκευή service πλυντηρίων ρούχων HAIER

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER

Πίνακας Περιεχομένων

Service πλυντηρίων ρούχων HAIER-τηλ 6992340589

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER

 

Αθήνα νότια περίχωρα <αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων HAIER.ΤΗΛ 6992340589.Επισκευές service πλυντηρίων ρούχων HAIER  στο χώρο σας από έμπειρους επαγγελματίες  στην επισκευή οικιακών συσκευών με συνεχή κατάρτιση. Τεχνικός  πλυντηρίου ρούχων HAIER αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων HAIER για όλες τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων HAIER .   Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  HAIER άνω φόρτωσης. Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων HAIER εμπρόσθιας φόρτωσης.

Για την εξάλειψη της ταλαιπωρίας τού πελάτη και για την γρηγορότερη επισκευή αποφεύγουμε να παίρνουμε την συσκευή από τον χώρο σας.Επίσης δραστηριοποιούμαστε και στην επισκευή στεγνωτηρίου,  τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου  HAIER αναλαμβάνει άμεσα την  επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

 

επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Haier

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια HAIER

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια HAIER

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 
 
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER

  • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
  • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
  • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
  • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
  • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
  • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
  • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
  • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
  • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση                  

 

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων HAIER

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                  

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων ZANUSSI

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Haier inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων Haier  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

 

 Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter.

 Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Service πλυντηρίου ρούχων HAIER

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια άνω φόρτωσης indesit όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης HAIER.  Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων HAIER. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

 

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER

Η νέα καινοτομία  All-in-One καταργεί την ανάγκη για διαχωρισμό  στα  ρούχα, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, έως και 13 κιλά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 60 λεπτά.Πρόκειται για μια σημαντική ανακάλυψη που αλλάζει πλήρως τη φιλοσοφία στη φροντίδα των ρούχων, προσφέροντας πολλά οφέλη στην οικονομία χρόνου και πόρων. Σύμφωνα με μελέτη της HAIER, η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

 

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων HAIER

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου. Εάν δε το πλυντήριo σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που
παρουσιάζει το  πλυντήριό σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες. Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο HAIER μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου HAIER.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

Επισκευές service πλυντηρίων ρούχων HAIER 

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER

 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

  • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος  μοτέρ περιστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος ρουλεμάν-βλάβες πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Έλεγχος κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων HAIER
  • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-βλάβες πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα-service πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων HAIER
  • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων HAIER

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης HAIER

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης HAIER είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων HAIER-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων HAIER – εμπρόσθιας φόρτωσης

 

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης HAIER

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων HAIER αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων HAIER-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων HAIER- άνω φόρτωσης

Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων HAIER

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER

 

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIERΤεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου   προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

  • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER
  • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου HAIER

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ