ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Πίνακας Περιεχομένων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΛ 6992340589

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία για το πλυντήριο ρούχων σας; Μην ψάχνετε πέρα ​​από την επισκευή και το σέρβις πλυντηρίων ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης! Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής επισκευής και συντήρησης για όλα τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης.

Κατανοούμε ότι ένα δυσλειτουργικό πλυντήριο ρούχων μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά σας, γι’ αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής την ίδια ή την επόμενη ημέρα για να διασφαλίσουμε ότι θα επιστρέψετε στη ρουτίνα σας το συντομότερο δυνατό. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διάγνωση και επισκευή όλων των τύπων προβλημάτων όπως διαρροές, προβλήματα θορύβου και προβλήματα αποχέτευσης.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες τακτικής συντήρησης για να αποτρέψουμε μελλοντικά προβλήματα. Στην επισκευή και σέρβις πλυντηρίων ρούχων κορυφαίας φόρτισης, εγγυόμαστε μια αξιόπιστη και οικονομική λύση σε όλα τα προβλήματα του πλυντηρίου σας. Εμπιστευτείτε μας για να επαναφέρουμε το μηχάνημά σας στη βέλτιστη απόδοση γρήγορα και αποτελεσματικά.  

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΛ 6992340589

 

Πλεονεκτήματα των πλυντηρίων εμπρόσθιας  φόρτωσης

  1. Τα ρούχα μπορούν να βγουν πιο καθαρά. Η πτωτική κίνηση ενός πλυντηρίου εμπρόσθιας  φόρτωσης χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και την τριβή, αφαιρώντας λεκέδες και κηλίδες πιο επιμελώς με λιγότερο νερό και ενέργεια.
  2. Όλοι οι μπροστινοί φορτωτές είναι υψηλής απόδοσης, καταναλώνουν λιγότερο νερό συνολικά (και επομένως λιγότερο ζεστό νερό κατά τη διάρκεια των ζεστών κύκλων).
  3. Τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας  φόρτωσης μπορούν επίσης να μειώσουν το χρόνο στεγνώματος. Το νερό αποστραγγίζεται πιο εύκολα από τα ρούχα με μια κίνηση ανατροπής, έτσι τα ρούχα βγαίνουν από το πλυντήριο στεγνωτήριο, μειώνοντας περαιτέρω τη χρήση ενέργειας.
  4. Τα πλυντήρια εμπρόσθιας  φόρτωσης μπορούν να είναι ευκολότερα προσβάσιμα για άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια ή παιδιά.
  5. Μπορείτε να στοιβάζετε πλυντήρια εμπρόσθιας  φόρτωσης με στεγνωτήρια για εξοικονόμηση χώρου.

Μειονεκτήματα των πλυντηρίων εμπρόσθιας  φόρτωσης

  1. Πρέπει να σκύψετε ή να κάτσετε οκλαδόν για να τοποθετήσετε τα ρούχα σε ένα πλυντήριο εμπρόσθιας  φόρτωσης, κάτι που μπορεί να είναι επώδυνο. Ωστόσο, μπορείτε να στοιβάζετε το πλυντήριό σας σε ένα βάθρο για να το κάνετε λίγο πιο άνετο.
  2. Τα πλυντήρια εμπρόσθιας  φόρτωσης μπορεί να απαιτούν περισσότερη συντήρηση από τα πλυντήρια άνω φορτίου.
  3. Δεν μπορείτε πάντα να βάζετε ρούχα στη μέση του κύκλου, καθώς η πόρτα κλειδώνει για να αποτρέψει τη διαρροή νερού.
  4. Επειδή είναι πιο δύσκολο να εξατμιστεί το νερό, τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας  φόρτωσης μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα μούχλας.
  5. Λόγω του τρόπου με τον οποίο κατανέμεται το βάρος κατά τη διάρκεια μιας πλύσης σε στυλ ρούχων,τα πλυντήρια εμπρόσθιας  φόρτωσης είναι πιο ευάλωτα σε ζημιές λόγω υπερφόρτωσης.

 

 
 
Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ