Επισκευή service ηλεκτρικής κουζίνας MIELE

Πίνακας Περιεχομένων

Service ηλεκτρικής κουζίνας

Τεχνικός ηλεκτρικής κουζίνας ΤΗΛ 6992340589

Επισκευή κουζίνας MIELE. ΤΗΛ 6992340589.Service κουζίνας MIELE.Έμπειρος τεχνικός κουζίνας MIELE αναλαμβάνει service κουζινών MIELE στο χώρο σας  άμεσα και υπεύθυνα για όλες τις βλάβες κουζίνας MIELE.Επισκευάζουμε φούρνο κουζίνας MIELE και κεραμική εστία κουζίνας MIELE  για κάθε βλάβη που παρουσιάζει ο φούρνος κουζίνας MIELE και η κεραμική εστία κουζίνας MIELE. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς για κάθε επισκευή κουζίνας.

Έλεγχος καλής λειτουργίας κατά την επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Αναλαμβάνουμε επισκευή κουζίνας MIELE έχοντας παρακαταθήκη τα πιο κινήσημα ανταλλακτικά. Κατά τον  έλεγχο καλής λειτουργίας της κουζίνας MIELE τότε πραγματοποιούμε τους παρακάτω ελέγχους:


 • Έλεγχος σωστής τροφοροσίας ρεύματος  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος λειτουργίας διακοπτών  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος λειτουργίας θερμοστάτη  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος λειτουργίας στα ασφαλιστικά του φούρνου  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος λειτουργίας ανεμιστήρα αποφόρτωσης θερμοκρασίας του φούρνου  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος ανεμιστήρα φούρνου  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντιστάσεων  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακέτας  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος της κατάστασης της φλάτζας του φούρνου  κουζίνας MIELE
 • Έλεγχος μεντεσέδων κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος σωστής επαφής της πόρτας με το σώμα της κουζίνας MIELE κατά το κλείσιμο της πόρτας  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος για πιθανή φθορά επιφάνειας φούρνου (άνω, κάτω και πλευρικής επιφάνειας φούρνου)  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας των εστιών, αναλογικών και κεραμικών  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος φωτισμού  κουζίνας MIELE 
 • Έλεγχος φωτισμού φούρνου  κουζίνας MIELE 

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην αλλαγή ματιού κεραμικής ή μαντεμένιας εστίας πατήστε εδώ.

 

Επισκευή service κουζίνας MIELE

Επισκευή service κουζίνας MIELE

 

Επισκευή φούρνου κουζίνας MIELE

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλαβών στην ηλεκτρική κουζίνα MIELE είναι οι χαλασμένες ηλεκτρικές αντιστάσεις φούρνου MIELE ο προβληματικός θερμοστάτης φούρνου,η προβληματική λειτουργία της πλακέτας,ο χαλασμένος διακόπτης φούρνου MIELE,η βλάβη στο μοτέρ ανεμιστήρα φούρνου MIELE,η φθαρμένη φτερωτή φούρνου,τα προβλήματα στην εσωτερική μεταλλική επιφάνεια τού φούρνου MIELE όπως τρύπες και ρηγματώσεις.Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Επισκευή κεραμικής εστίας φούρνου MIELE 

Στην επάνω επιφάνεια της κουζίνας MIELE όπου είναι οι εστίες τοποθετημένες εμφανίζονται προβλήματα στην λειτουργία των εστιών ανεξάρτητα αν είναι κεραμικές εστίες MIELE η παλαιού τύπου (μάτια).Τα προβλήματα προέρχονται η από χαλασμένες αντιστάσεις στα μάτια κεραμικής η απλής κουζίνας MIELE,Καθώς επίσης  από χαλασμένο διακόπτη προβληματική πλακέτα η χαλασμένη καλωδίωση. .  Σε αυτή την περίπτωση θα παρατηρηθεί κακή λειτουργία στην ηλεκτρική κουζίνα.  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προβεί σε άμεση διάγνωση της βλάβης και να αντικαταστήσει τα εξαρτήματα  που έχουν πρόβλημα. Καλό θα είναι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που θα προηγηθεί να μας έχετε ενημερώσει για το μοντέλο της κουζίνας MIELE. Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό (Serial Number) του μοντέλου τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

 

Service κουζινών MIELE

Η κουζίνα είναι η ηλεκτρική συσκευή με την οποία μαγειρεύουμε το φαγητό μας. Μια βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα MIELE θα μας αφήσει χωρίς σπιτικό φαγητό και αυτό είναι κάτι που δεν θα το θέλαμε σε καμία περίπτωση. Εδώ χρειάζεαι ο τεχνικός κουζίνας MIELE MIELE για αξιόπιστο service κουζίνας MIELE. Σε περίπτωση που χαλάσει η κουζίνα σας με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σας και να αναλάβουμε την επισκευή της κουζίνας MIELE. Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης, το service κουζίνας MIELE καθώς και στην επισκευή της οικιακής συσκευής.

 

Τεχνικός κουζίνας MIELE-Τεχνικός φούρνου MIELE

Για να έχετε λιγότερα προβλήματα με τις ηλεκτρικές κουζίνες δεν πρέπει να καθαρίζετε το φούρνο με χημικά πολύ συχνά γιατί διαβρώνουν τις μεταλλικές επιφάνειες με αποτέλεσμα να σκουριάζει και να τρυπά ο φούρνος.Επίσης η νοικοκυρά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί πολύ μουσκεμένο πανί κατά τον καθαρισμό του φούρνου γιατί νερό μπορεί να περάσει στην κάτω αντίσταση από ρωγμές η τυχών τρύπες της κουζίνας MIELE και να προκαλέσει διαρροή ρεύματοςαντίσταση gril βρίσκεται στο πάνω μέρος του φούρνου χωρίς κάλυμμα και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το βρεγμένο πανί που καθαρίζει η νοικοκυρά γιατί η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει διαρροή ρεύματος στην αντίσταση,Εάν ο φούρνος σας είναι pyrolise δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για καθαρισμό του φούρνου την λειτουργία πυρόλυσης  συχνά γιατί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας  κοντά στους 300 βαθμούς κελσίου διαβρώνεται εύκολα η μεταλλική  επιφάνεια τού φούρνου και δημιουργώνται  σκουριές τρύπες και ρηγματώσεις.Η λαμαρίνα κατασκευής  στους σύγχρονους  φούρνους είναι πολύ λεπτότερη σε πάχος από τους παλιούς φούρνους και τρυπά πιο εύκολα.

Τεχνικός κουζίνας MIELE

Τεχνικός κουζίνας MIELE

 

Τεχνικός κουζίνας MIELE-Τεχνικός κεραμικής εστίας MIELE

Στις εστίες ή κεραμικές ή απλές προσέχουμε όταν σταματάμε την λειτουργία τους να τοποθετούμε πάνω τους ένα μεταλλικό σκεύος ώστε η ψύξη τους να γίνεται με αργό ρυθμό.Η απότομη ψύξη της εστίας δημιουργεί σοκ στο μεταλλικό μέρος του ματιού(στις παλιές εστίες) και στο σύρμα της αντίστασης της εστίας με αποτέλεσμα  να φθείρονται πιο γρήγορα.Γιά οικονομία στο ρεύμα κοιτάμε το μεταλλικό σκεύος που τοποθετούμε πάνω  στις εστίες κοιτάμε να έχει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο απο την εστία και όχι μικρότερη.Δεν ανάβουμε τις εστίες χωρίς σκεύος πάνω τους γιατί αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες καταπονούν την αντίσταση της εστίας

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ