Επισκευή service πλυντηρίου πιάτων

 

Επισκευή service πλυντηρίου πιάτων.ΤΗΛ 6992340589.Τεχνικός πλυντηρίου πιάτων αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου πιάτων στο χώρο σας για όλες τις βλάβες πλυντηρίου πιάτων.

Πλέον ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος και ισομοιράζεται ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα. Για ποιό λόγο κάποιος από τους δυο πρέπει να είναι απασχολημένος με το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι; Το πλυντήριο πιάτων δεν είναι πολυτέλεια. Είναι κέρδος χρόνου. Και εάν τυχόν αυτή η οικιακή συσκευή χαλάει, για να μην αλάξει αυτή η ισορροπία χρόνου θα πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους εξειδικευμένους τεχνικούς πλυντηρίου πιάτων . Διότι τόσο ο χρόνος όσο και το πλυντήριο πιάτων είναι πολύτιμα.

 

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

 

Έλεγχος καλής λειτουργίας πλυντηρίου πιάτων

Η επισκευή πλυντηρίου πιάτων περιλαμβάνεται στις εργασίες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας. Η εταιρεία μας διαθέτει τεχνικούς πλυντηρίου πιάτων οι οποίοι σε κάθε επίσκεψη πραγματοποιούν έλεγχο καλής λειτουργίας της οικιακής συσκευής. Στην περίπτωση του ελέγχου καλής λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Σωστή τροφοδοσία νερού
 • Αυτοματισμοί εισροής νερού
 • Σωστή τροφοδοσία ρεύματος
 • Σωστή λειτουρία ηλεκτρονικών πλακέτας πλυντηρίου
 • Σωστή λειτουργία αντίστασης
 • Σωστή λειτουργία αισθητήρων αντίστασης
 • Σωστή λειτουργία αντλίας
 • Σωστή λειτουργία πρεσσοστάτη νερού
 • Σωστή λειτουργία μπλόκου πόρτας
 • Σωστή λειτουργία μηχανισμού κλείστρου πόρτας (μηχανικός και ηλεκτρονικός)
 • Έλεγχος διαρροών
 • Έλεγχος αισθητηρίων θερμοκρασίας νερού
 • Έλεγχος σωστής εφαρμογής κλεισίματος πόρτας με το σώμα του πλυντηρίου
 • Έλεγχος διαρροής ρεύματος με megger

Πλυντήριο πιάτων

Όλοι γνωρίζουμε τα μειονεκτήματα που προκύπτουν από την καθημερινή και συνεχή χρήση του πλυντηρίου πιάτων, ιδίως την οσμή που προκαλείται από τη συσσώρευση των υπολειμμάτων τροφών στο φίλτρο, ή την απόφραξη του φίλτρου εισόδου του νερού ή των ψεκαστήρων, δηλ των βραχιόνων που κινούνται κυκλικά και διανέμουν το νερό πλύσης στα πιάτα.

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές το πλυντήριο πιάτων που και που χρειάζεται και αυτό τον επισκευή του. Η επισκευή πλυντηρίου πιάτων από τους τεχνικούς μας γίνεται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μετά από ένα τηλεφώνημα που θα μας κάνετε. Για να ολοκληρώσουμε την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων μέσα σε μια επίσκεψη θα θέλαμε να μας έχετε πει το σειριακό αριθμό της συσκευής. Εάν γνωρίζουμε το σειριακό αριθμό του πλυντηρίου πιάτων θα έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα ανταλλακτικά για τη συσκευή σας. Ώστε η επισκευή του πλυντηρίου πιάτων να ολοκληρωθεί άμεσα, κατά την επίσκεψη που θα σας κάνουμε.

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Τεχνικός πλυντηρίου πιάτων

Για να αποφευχθούν οι βλάβες πλυντηρίου πιάτων  αρκεί να προχωρούμε ανά τακτές περιόδους με την κατάλληλη συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει ο τεχνικός πλυντηρίου πιάτων. Σε γενικές γραμμές, οι πιο δημοφιλείς εμπορικές εταιρείες πλυντηρίων πιάτων όπως Siemens, Miele, Bosch, κλπ. παρέχουν μαζί με την συσκευή και ένα εγχειρίδιο χρήσης και τεχνικών πληροφοριών. Στο κανάλι μας στο Youtube έχουμε video στα οποία ο τεχνικός πλυντηρίου πιάτων εξηγεί αναλυτικά όλες οι οδηγίες όχι μόνο για τα διάφορα προγράμματα πλύσης, αλλά είναι και για τη σωστή συντήρηση του πλυντηρίου. Και τί γίνεται όταν η συσκευασία του πλυντηρίου δεν περιέχει το εγχειρίδιο χρήσης και τεχνικών πληροφοριών; Σε αυτή την περίπτωση είναι δυνατό να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, συνήθως σε μορφή pdf.

Τεχνικός πλυντηρίου πιάτων
Τεχνικός πλυντηρίου πιάτων

Service πλυντηρίου πιάτων

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει το service πλυντηρίου πιάτων για τις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Επισκευή service στα πλυντήρια πιάτων AEG
 • Τεχνικός service επισκευή  πλυντηρίου πιάτων AMANA
 • Τεχνικός service επισκευή στα πλυντήρια πιάτων ELECTROLUX
 • Τεχνικός service επισκευή σε πλυντήριο πιάτων BEKO
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων BOSCH
 • Service τεχνικός επισκευή σε πλυντήριο πιάτων CANDY
 • Τεχνικός service επισκευή στα πλυντήρια πιάτων DAEWOO
 • Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου πιάτων GENERAL ELECTRIC
 • Τεχνικός επισκευή service στα πλυντήρια πιάτων HITACHI
 • Service τεχνικός επισκευή στα πλυντήρια πιάτων HOOVER
 • Τεχνικός επισκευή service στα πλυντήρια πιάτων HOTOINT ARISTON
 • Τεχνικός service επισκευή στα πλυντήρια πιάτων INDESIT
 • Επισκευή τεχνικός service σε πλυντήριο πιάτων KELVINATOR
 • Τεχνικός επισκευή service στα πλυντήρια πιάτων KORTING
 • Service τεχνικός επισκευή πλυντηρίου πιάτων LG
 • Service τεχνικός επισκευή σε πλυντήριο πιάτων LIEBHERR
 •  βλάβες σέρβις τεχνικός επισκευή πλυντηρίου πιάτων MORRIS
 • Τεχνικός service επισκευή στα πλυντήρια πιάτων NEFF
 • Επισκευή βλαβών σέρβις τεχνικός σε πλυντήρια πιάτων PHILCO
 • Service τεχνικός επισκευή βλάβης στα πλυντήρια πιάτων PITSOS
 • Βλάβες επισκευή service πλυντηρίου πιάτωνSAMSUNG
 • Τεχνικός βλαβών service επισκευή σε πλυντήρια πιάτων SHARP
 •  Βλάβες σέρβις τεχνικός επισκευή πλυντηρίου πιάτωνSIEMENS
 • Επισκευή βλαβών τεχνικός service σε πλυντήρια πιάτων TEKA
 • Βλάβες service τεχνικός επισκευή πλυντηρίου πιάτων WHIRPOOL
 • Επισκευή βλαβών τεχνικός service σε πλυντήρια πιάτων ZANUSSI
Service πλυντηρίου πιάτων
Service πλυντηρίου πιάτων

Βλάβες πλυντηρίου πιάτων

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να αντιμετωπίσει κάθε βλάβη και να προχωρήσει σε επισκευή του πλυντηρίου πιάτων για όλες τις βλάβες πλυντηρίου πιάτων . Καλό όμως είναι να έχουν γίνει οι εργασίες συντήρησης ώστε να μην υπάρχουν βλάβες και να αποφεύγουμε την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων. Οι πιο συνηθισμένες εργασίες συντήρησης πλυντηρίου πιάτων περιλαμβάνουν: τον καθαρισμό του εξωτερικού περιβλήματος του πλυντηρίου πιάτων, ο καθαρισμός του φίλτρου εισόδου του νερού, ο καθαρισμός των ψεκαστήρων και ο καθαρισμός της μονάδας φίλτρου. Στη συνέχεια λοιπόν θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς να προχωρήσουμε, υπό την προϋπόθεση πάντα να θυμόμαστε να απενεργοποιούμε και στην συνέχεια να αποσυνδέουμε πριν από κάθε εργασία το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής από την παροχή ρεύματος για την αποτροπή τυχόν τραυματισμού ή τυχόν πρόκλησης ζημιάς στην συσκευή.

Συντήρηση και επισκευή πλυντηρίου πιάτων: καθαρισμός του εξωτερικού περιβλήματος

Όσο καλύτερα γίνει η συντήρηση τόσο λιγότερη θα είναι η ανάγκη για επισκευή του πλυντηρίου πιάτων. Οι εξωτερικές επιφάνειες του πλυντηρίου πιάτων και της εσωτερικής πόρτας πρέπει να καθαρίζονται με ένα μαλακό υγρό πανί. Εάν είναι επιθυμητό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο απορρυπαντικό για να βαμμένες επιφάνειες ή όποιο κοινό υγρό απορρυπαντικό χρησιμοποιείται για να πλύνετε τα πιάτα, αλλά μόνο σε περίπτωση επίμονης βρωμιάς. Ακόμη και τα λάστιχα περιμετρικά της πόρτας που εγγυούνται την στεγανοποίηση και συγκράτηση των νερών κατά την λειτουργία του πλυντηρίου πρέπει να καθαρίζονται, κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι. Στο τέλος θα πρέπει να το στεγνώσετε όλο σκουπίζοντας με ένα στεγνό μαλακό πανί.

Συντήρηση και επισκευή πλυντηρίου πιάτων: καθαρισμός του φίλτρου εισόδου του νερού

Καθαρίζετε συχνά το σωλήνα τροφοδοσίας ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση, να μη βγάζει βλάβες και να μην έχετε ανάγκη την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων. Κάθε πλυντήριο πιάτων συνδέεται μέσω ενός σωλήνα τροφοδοσίας στην παροχή του νερού. Μεταξύ της παροχής του νερού και του σωλήνα τροφοδοσίας το πλυντήριο πιάτων είναι συνήθως εφοδιασμένο με ένα φίλτρο. Για τον καθαρισμό αυτού του φίλτρου είναι απαραίτητο να κλείσετε αρχικά την στρόφιγγα παροχής του νερού και να ξεβιδώσετε το σωλήνα τροφοδοσίας του πλυντηρίου. Αφού βγάλετε το φίλτρο στην συνέχεια το καθαρίζετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τέλος, τοποθετείτε το φίλτρο στη αρχική θέση του, επανατοποθετηθείτε το σωλήνα τροφοδοσίας στην παροχή του νερού και ανοίγετε την στρόφιγγα παροχής νερού.

Συντήρηση και επισκευή πλυντηρίου πιάτων: ψεκαστήρες καθαρισμού

Οι ψεκαστήρες του πλυντηρίου πιάτων είναι συνήθως αφαιρούμενοι, ακριβώς για να διευκολύνουν τον καθαρισμό των ακροφυσίων δηλ. των μικρών οπών που περιστασιακά μπορεί να φράξουν από υπολείμματα τροφών. Για να αποφευχθεί το φράξιμο τους φροντίστε περίπου κάθε έξι μήνες να τους αφαιρείτε και να τους πλένεται κάτω από τρεχούμενο νερό. Σε περίπτωση που οι οπές των ψεκαστήρων έχουν ήδη φράξει από υπολείμματα τροφών μπορείτε να χρησιμοποιείστε ένα αιχμηρό αντικείμενο όπως μία οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε όποιο τυχόν υπόλειμμα. Όταν επανατοποθετήσετε τους ψεκαστήρες φροντίστε να τους έχετε εισάγει σωστά στην θέση τους. Αυτό συμβαίνει όταν οι βραχίονες περιστρέφονται ελεύθερα, χωρίς κανενός είδους εμπόδιο. Μετά από κάθε καθαρισμό θα είσαστε σίγουροι για σωστή ροή του νερού κατά την διάρκεια της πλύσης και συνεπώς την βέλτιστη απόδοση της λειτουργίας του πλυντηρίου.

Συντήρηση και επισκευή πλυντηρίου πιάτων: καθαρισμός της μονάδας φίλτρου

Το φίλτρο του πλυντηρίου πιάτων που είναι συνήθως τοποθετημένο στο πυθμένα του κάδου πλύσης συγκρατεί τα υπολείμματα των τροφών και των ακαθαρσιών για την αποφυγή της διοχέτευσης και κυκλοφορίας τους στον προγραμματισμένο κύκλο πλύσης του πλυντηρίου. Συνεχίζοντας τα προγράμματα πλύσεων το φίλτρο μπορεί να φράξει. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται άμεσα από την συχνότητα λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων αλλά θα ήταν σωστό να καθαρίζετε το φίλτρο περίπου δύο φορές το χρόνο. Στο εγχειρίδιο χρήσης για το πλυντήριο πιάτων σας σίγουρα θα βρείτε τις οδηγίες για να καθαρίσετε το φίλτρο. Συνήθως υπάρχουν δύο φίλτρα, το κεντρικό φίλτρο και το μικροφίλτρο, τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν με περιστροφικές κινήσεις και άρση τους προς τα πάνω.

Μολαταύτα θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε την σωστή διαδικασία που πρέπει να εφαρμόσετε στο δικό σας πλυντήριο. Ως γενικό κανόνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την αφαίρεση του φίλτρου.  Διότι ορισμένα υπολείμματα τροφών μπορεί να έχουν εναπομείνει και να πέσουν απευθείας στο φρεάτιο πλύσης. Μόλις αφαιρεθεί το φίλτρο και αποσυντίθεται σε μέρη του προχωράμε με το πλύσιμο του κάτω από τρεχούμενο νερό και το τρίψιμο του με μια σκληρή βούρτσα. Τέλος, θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα να επανατοποθετήσουμε σωστά τα φίλτρα στη θέση τους μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό το συνιστούμε διότι η παράληψη αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στην συσκευή.

                           ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Άγιο Δημητρίο
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Ζωγράφου
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Γουδί
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Παγκράτι
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Βύρωνα
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Υμηττός
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Νέος Κόσμος
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Νέα Σμύρνη
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Παλαιό Φάληρο
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Καλλιθέα
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Μοσχάτο
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Καλαμάκι
 • Service επισκευή τεχνικός πλυντηρίου πιάτων Αμπελόκηποι
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Άλιμος
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Ηλιούπολη
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Αργυρούπολη
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Ελληνικό
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Γλυφάδα
 • Τεχνικός επισκευή service πλυντηρίου πιάτων Κουκάκι
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων Αθήνα
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων Χολαργός
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων Κυψέλη
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων Ζωγράφος
 • Τεχνικός service επισκευή πλυντηρίου πιάτων Βύρωνας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ