Στο πλυντήριο ρούχων τρέχουν νερά από κάτω

Πίνακας Περιεχομένων

Έμπειρος τεχνικός πλυντηρίων-επισκευή οικιακών συσκευών 6992340589

 

Διαρροή εξωτερικά από το πλυντήριο

Όταν τρέχουν νερά από το πλυντήριο ρούχων το πρώτο στάδιο είναι να ερευνήσετε για το σημείο της διαρροής εξωτερικά του πλυντηρίου ρούχων. Αδειάστε το πλυντήριο, μετακινήστε το σε ελεύθερο χώρο και ξεκινήστε τον κύκλο πλήρωσης με νερό.Ερευνήστε για σταγόνες  στη σύνδεση σωλήνα παροχής νερού στο πίσω μέρος του πλυντηρίου ενώ γεμίζει με νερό. Κλείστε το νερό και αντικαταστήστε τυχόν παλιούς, τσακισμένους σωλήνες με καινούργιους . Αν οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι σε καλή κατάσταση, αντικαταστήστε μόνο τις εσωτερικές ελαστικές ροδέλες στα ρακόρ σύνδεσης

Τρέχει νερό εσωτερικά στο πλυντήριο

Οι εύκαμπτοι σωλήνες στο εσωτερικό του πλυντηρίου  διαρρέουν νερό γύρω από έναν φθαρμένο μεταλλικό σφιγκτήρα.Προσπαθήστε να αφαιρέσετε το σφιγκτήρα με πένσα. Αντικαταστήστε τον παλιό σφιγκτήρα ελατηρίου με νέο σφιγκτήρα. Εάν ο ίδιος ο εύκαμπτος σωλήνας είναι τρυπημένος και τρέχει νερό, αφαιρέστε τον και προχωρήστε σε αντικατάσταση.

Διαρροή νερού από το λάστιχο της πόρτας

Αντικαταστήστε το λάστιχο της πόρτας με καινούργιο αφού πρώτα έχετε βγάλει το παλιό.Το παλιό λάστιχο  θα σας  το ζητήσει το κατάστημα ανταλλακτικών.

Διαρροή νερού από την αντλία

Αντικαταστήστε την αντλία  με καινούργια.Θα πρέπει να αφαιρέσετε τους σφιγκτήρες από τους ελαστικούς σωλήνες οι οποίοι είναι πάνω στην αντλία.  Η παλιά θα σας ζητηθεί από το κατάστημα ανταλλακτικών

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

                                                                                          ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ                                                                                                       

Βλάβες προβλήματα πλυντηρίων ρούχων

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ