Επισκευή service πλυντηρίου WhirpoolΤεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpool

Service πλυντηρίων ρούχων Whirlpool

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool

Αθήνα νότια περίχωρα <αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων Whirlpool.ΤΗΛ 6992340589.Επισκευές πλυντηρίων ρούχων Whirlpool από έμπειρους εξοπλισμένους τεχνικούς. Τεχνικός πλυντηρίων  ρούχων Whirlpool αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool για όλες τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων Whirlpool.  Το προσωπικό μας αποτελείται από υπεύθυνους τεχνικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μαζί μας από την έναρξη της δραστηριοτητά μας , με μεγάλη εμπειρία και συνεχή κατάρτιση ώστε να  έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύσουν τις  βλάβες στα προβληματικά πλυντήρια.

Κάθε ομάδα είναι εφοδιασμένη με τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό για τη δοκιμή και τη διάγνωση του πλυντηρίου.  Επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool άνω φόρτωσης. Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων Whirlpool εμπρόσθιας φόρτωσης. Καθώς επίσης τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool αναλαμβάνει άμεσα τηνεπισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο..Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

 

επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ WΗIRPOOL

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων Whirlpool και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων Whirlpool
 

                                                                       

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ  WHIRLPOOL

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

 

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση.Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.Oι  γνώσεις μας πάνω στα πλυντήρια ρούχων Whirlpool λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε περίπτωση βλάβης.Στα σημερινά σύγχρονα  πλυντήρια πολλές από τις βλάβες πλυντηρίων ρούχων που παθαίνουν τις εμφανίζουν αναβοσβήνοντας  έναν αριθμό από led διαφορετικό για κάθε βλάβη ή σε άλλα εμφανίζοντας  στον φωτεινό  πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου τη βλάβη  με το πρόθεμα error ή με το πρόθεμα false ή με τα αρχικά τους e και f, τα οποία ακολουθούν νούμερα που δηλώνουν κατηγορίες βλαβών  

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων WHIRLPOOL

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια  WHIRLPOOL

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια WHIRLPOOL

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων whirlpool inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων whirlpool inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  

Service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το service και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια άνω φόρτωσης pitsos όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης Whirlpool.  Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να κάνουμε την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων Whirlpool. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντηριό σας.

 

Βλάβες πλυντηρίου ρούχων Whirlpool

Σας επιστήνουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες,  όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου,  αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου. Εάν δε το πλυντήριό σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριό σας. Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριοWhirlpool μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου Whirlpool.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

 

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpool

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpool

 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpool

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Service επισκευή σωστής τροφοδοσίας νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή μοτέρ περιστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 • Service επισκευή κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Whirlpool
 • Service επισκευή ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή ρουλεμάν-βλάβες πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 • Service επισκευή παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων  Whirlpool
 • Service επισκευή κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων Whirlpool
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-βλάβες πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 • Service επισκευή διάβρωσης από άλατα-service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool
 

 

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool

 

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool-Τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpoolπροχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου Whirlpool

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση  

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης Whirlpool

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης  Whirlpool είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης Whirlpool.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpoolαναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων Whirlpool- εμπρόσθιας φόρτωσης

 

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης Whirlpool

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Whirlpoolαναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων Whirlpool-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων Whirlpool- άνω φόρτωσης

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button