Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Bosch

Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίου ρούχων BOSCH στεγνωτηρίου

Πίνακας Περιεχομένων

Αθήνα νότια περίχωρα <αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Επισκευή οικιακών συσκευών bosch  –  πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων BOSCH  

Επισκευή service τεχνικός πλυντηρίων ρούχων BOSCH.ΤΗΛ 6992340589. Service πλυντηρίων ρούχων BOSCH για κάθε πρόβλημα,βλάβη πλυντηρίου BOSCH άμεσα στον χώρο σας. Τεχνικός  πλυντηρίων ρούχων bosch αναλαμβάνει υπεύθυνα όλες τις βλάβες πλυντηρίου ρούχων bosch.Τι προσφέρουμε;Πλεονεκτικές τιμές,ποιοτικό πρόβλημα, και το κυριότερο επισκευές με εγγυημένο αποτέλεσμα- χωρίς πρόβλημα με άμεση εξυπηρέτηση. Ποιοι είμαστε; επισκευή οικιακών συσκευών ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο.Εξοπλισμένο με σύγχρονες συσκευές και εργαλεία που κάνουν τα πρόβλημα  των πλυντηρίων επισκευάσιμα.

Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή πλυντηρίων ρούχων Bosch.Απευθήνεστε σε έμπειρους ηλεκτρολόγους τεχνικούς με παρακαταθήκη ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας . Επισκευή πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων BOSCH άνω φόρτωσης. Επισκευή πρόβλημα πλυντηρίων ρούχων Bosch εμπρόσθιας φόρτωσης.Καθώς επίσης τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch επισκευάζει άμεσα πλυντήριο στεγνωτήριο Bosch για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

 

επισκευή service πλυντηρίου ρούχων Bosch

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.Τεχνική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του πλυντηρίου.Δίνουμε συμβουλές για την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων για την καλύτερη υγιεινή.Παρέχεται ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορη επισκευής.
 

 

ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων  πλυντηρίων ρούχων bosch και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επισκευή του πλυντηρίου σας.Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες στην επισκευή και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: επισκευή-κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων Bosch
 

 

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

στην επισκευή του πλυντηρίου σας

 

επισκευή σέρβις πλυντηρίου ρούχων bosch

  Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.  

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων BOSCH

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια BOSCH

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια BOSCH

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα βοηθηθείτε έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων BOSCH inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων BOSCH  inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

  Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  

Πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων BOSCH

Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και τη γνώση την εμπειρία για να κάνει το πρόβλημα και τη διάγνωση βλάβης.Επισκευάζουμε τόσο τα πλυντήρια ρούχων bosch άνω φόρτωσης όσο και τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Το αν θα προχωρήσετε στην επισκευή του  πλυντηρίου ρούχων είναι δική σας απόφαση. Χρεώνοντας την ελάχιστη τιμή ως επίσκεψη, εάν θέλετε μπορείτε να μείνετε μόνο στη διάγνωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης σε επισκευή του πλυντηρίου ρούχων μποσ. Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντήριο σας.

 

episkeyh service plynthrioy royxvn bosch

Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Bosch


Περιληπτικά κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου BOSCH

 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E16 ή F16. Κλείστε καλά την πόρτα. Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E17 ή F17.Χρειάζεται παραπάνω χρόνος από τον προγραμματισμένο για να γεμίσει ο κάδος νερό.Ελέγξετε την παροχή νερού.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E18 ή F18.Η αντλία δεν μπορεί να βγάλει τα νερά,καθαρίστε το φίλτρο.Αν το σφάλμα δεν διορθώνεται, επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E19 ή F19.Το πλυντήριο δεν ζεσταίνει το νερό .Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E20 ή F20.Το πλυντήριο ζεσταίνει το νερό σε μη προγραμματισμένη χρονική στιγμή.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας. 
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E23 ή F23.Aqua stop ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E25 ή F25.Αισθητήριο θολότητας ενεργοποιημένο.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E26 ή F26.Ο αναλογικός  αισθητήρας πίεσης έχει πρόβλημα .Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch F27.Σφάλμα σε αισθητήρα πίεσης.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου Bosch E28 ή F28.Σφάλμα στον αισθητήρα ροής.Επικοινωνήστε μαζί μας.
 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων BOSCH

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων bosch. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής τροφοδοσίας νερού-πρόβλημα πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής τροφοδοσίας ρεύματος-πρόβλημα πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα μοτέρ περιστροφής τυμπάνου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίου-τεχνικός πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου-πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής λειτουργίας αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης-τεχνικός πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα μπλόκου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα κλείστρου πόρτας-επισκευή πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα αμορτισέρ-επισκευή πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα καλωδίωσης-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα ιμάντα-επισκευή πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα τροχαλίας-βλάβες πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα ρουλεμάν-βλάβες πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα παροχικού σωλήνα-βλάβες πλυντηρίων ρούχων Bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα σωλήνα αποχέτευσης-βλάβες πλυντηρίων ρούχων Bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα κραδασμών-Επισκευή πλυντηρίων ρούχων bosch
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου-βλάβες πλυντηρίου ρούχων bosch
 • Τεχνικός έλεγχος πρόβλημα διάβρωσης από άλατα-πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων Bosch
 • Συμβουλές για την απόσμωση του πλυντηρίου σας-πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων Bosch
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων-πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων Bosch
 

Βλάβες  πλυντηρίου ρούχων BOSCH

Σας επισείουμε την προσοχή σε τυχόν παράξενους θορύβους ή κραδασμούς της συσκευής.Μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες.Όπως ολοσχερή καταστροφή  του αμορτισέρ του πλυντηρίου.Καθώς επίσης αλλοιώσεις της εφαρμογής στις φωλιές του ρουλεμάν και καταστροφή στον άξονα τυμπάνου.Εάν δε το πλυντήριο σας διαθέτει ψηφιακό ταμπλό, είναι πιθανό να σας δείχνει με λατινικά γράμματα και αριθμούς τον κωδικό βλάβης που παρουσιάζει το  πλυντήριο σας.Κάθε κωδικός μπορεί να αντιστοιχεί έως και σε πέντε βλάβες.Είναι καλό να φωνάξετε έμπειρο τεχνικό, γιατί εάν  προσπαθήσετε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο BOSCH μόνοι σας,  είναι πιθανό  να προκαλέσετε  ολική καταστροφή  στην πλακέτα λειτουργίας του πλυντηρίου.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επιλογή σας να μας  καλέσετε για  μία  συνεργασία, με σκοπό  την τέλεια αποκατάσταση της συσκευής.

                                                                                                        Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch      

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου

                                            BOSCH                                               

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν από το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο ρίχνει ασφάλεια-πρόβλημα πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-πρόβλημα πλυντηρίου στεγνωτηρίου Bosch

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση  

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης BOSCH

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων boschαναλαμβάνει υπεύθυνα το πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων Bosch-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων Βosch- εμπρόσθιας φόρτωσης  

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης BOSCH

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων bosch αναλαμβάνει υπεύθυνα το πρόβλημα πλυντηρίου ρούχων Bosch-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων bosch- άνω φόρτωσης  

 Συσκευές  BOSCH

Στουτγάρδη 1886 και ο μηχανολόγος  εφευρέτης ROBERT BOSCH εδραιώνει τη γνωστή βιομηχανία  BOSCH, με σκοπό  τη  βελτίωση διαβίωσης  και την εξέλιξη  της κοινωνικής  δραστηριότητας.Ήδη από το 1926 οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές  μπαίνουν στην παραγωγή και το 1970  η εταιρεία  φτάνει  στην  τεχνολογική της κορύφωση,  παρουσιάζοντας για πρώτη  φορά  τα ενσωματωμένα  πλυντήρια-στεγνωτήρια  BOSCH. Στις  μέρες μας η εταιρεία  έχει ρίξει όλο το βάρος  στην έρευνα χαμηλής κατανάλωσης  ρεύματος, νερού και μείωσης της στάθμης θορύβου.Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η επιλογή σας  να  είστε κάτοχος μίας οικιακής ηλεκτρικής  συσκευής BOSCH δεν είναι τυχαία.Το πλυντήριο BOSCH είναι  μία ιδιαίτερη συσκευή, αλληλένδετα εξαρτημένη με την οικονομία  του σπιτιού αλλά  και με την οικονομία του χρόνου σας. Θα αφήνατε αυτή την δυαδική οικονομία στα χέρια οποιουδήποτε τεχνικού;Η επιλογή είναι δικιά σας, όπως δικιά μας είναι η βαθιά τεχνική γνώση των πλυντηρίων BOSCH.

 

   ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH

Τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων BOSCH χρησιμοποιούν τους καινούργιους κινητήρες dc inverter.Οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν ψύκτρες ούτε συλλέκτη.Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να μην χρειάζονται επισκευή οι ψύκτρες και ο συλλέκτης και γενικά κάθε άλλη βλάβη του μοτέρ που δημιουργούν οι ψύκτρες και ο φθαρμένος συλλέκτης.Οι κινητήρες dc inverter έχουν μεγάλη ροπή και  ευκολία στον έλεγχο ταχύτητας του κινητήρα.Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι η μεγάλη οικονομία τους στην κατανάλωση του ρεύματος.

Πολλά καινούργια μοντέλα της BOSCH έχουν το σύστημα  Hydroshower το νερό με την βοήθεια αντλίας κατευθύνεται συνεχώς πάνω από τον κάδο αλλά και μπροστά από την πόρτα. Τα ρούχα πλένονται πιο γρήγορα και προστατεύονται από τις φθορές.

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button