Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο μετακινείται

Πίνακας Περιεχομένων

Έμπειρος τεχνικός πλυντηρίων-επισκευή οικιακών συσκευών 6992340589

 

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο γιατί δεν είναι αλφαδιασμένο

Το πλυντήριο ρούχων στηρίζεται σε τέσσερα ρυθμιζόμενα ποδαράκια.Θα πρέπει να αλφαδιαστεί το πλυντήριο  κατά μήκος και πλάτος αυξομειώνοντας το ύψος από τα ποδαράκια.Το πλυντήριο θα πρέπει να είναι σταθεροποιημένο χωρίς να κινείται πάνω κάτω.Εάν δεν γίνει αυτό το αλφάδιασμα το πλυντήριο θα κάνει θόρυβο ιδιαίτερα στο στύψιμο και θα μετακινείται.

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο λόγω χαλασμένων αμορτισέρ

Όταν τα αμορτισέρ έχουν χαλάσει τότε ο κάδος κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω κάτω δημιουργώντας θόρυβο.Πολλές φορές αυτή η κίνηση του κάδου προξενεί σοβαρές βλάβες στο πλυντήριο ρούχων.Όπως κομμένα καλώδια,σωλήνες,σπασμένα μέρη κυρίως πλαστικά ή και καταστροφή της μονάδας ελέγχου του πλυντηρίου πλακέτα.Μόνο με αλλαγή των αμορτισέρ εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του πλυντηρίου.

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο από χαλασμένα ρουλεμάν η άλλα μηχανικά προβλήματα.

Σε περίπτωση που τα ρουλεμάν έχουν χαλάσει τότε κατά την περιστροφή του τυμπάνου και ιδιαίτερα στο στύψιμο δημιουργείται θόρυβος.Θα πρέπει να γίνει αλλαγή ρουλεμάν.Εάν ο κάδος κινείται μπρος πίσω η πάνω κάτω τότε έχει φθαρεί ο άξονας η οι φωλιές που τοποθετούνται τα ρουλεμάν.Το κόστος επισκευής σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγαλύτερο και μπορεί να μην συμφέρει η επισκευή.Ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να σας ενημερώσει για το μέγεθος της βλάβης.

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο γιατί έπεσε ξένο αντικείμενο στον κάδο

Εάν υπάρχει ξένο αντικείμενο στο κάδο είναι αιτία θορύβου κατά την λειτουργία του πλυντηρίου.Σε αυτήν την περίπτωση εάν ο θόρυβος είναι έντονος σταματάμε την λειτουργία του πλυντηρίου.Συνήθως το ξένο αντικείμενο δημιουργεί και άλλες βλάβες στο πλυντήριο όπως καταστροφή της αντίστασης η άλλων πλαστικών μερών.

 

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων 

Οι κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων σας ενημερώνουν για σφάλματα λειτουργίας του πλυντήρίου σας.Δίνουν στον τεχνικό ένα σημείο εκκίνησης εντοπισμού της βλάβης.Οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του πλυντηρίου ρούχων με τα πρόθεματα d και e.Επίσης οι κωδικοί βλάβης εμφανίζονται ως φωτεινές ενδείξεις από led που αναβοσβήνουν. Σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας ενδέχεται να διαφέρουν οι κωδικοί σφάλματος.Για περισσότερες πληροφορίες και κωδικούς αριθμούς βλαβών πατήστε εδώ στον σύνδεσμο: κωδικοί βλαβών πλυντηρίων ρούχων 
 
 

ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ                                                                                                       

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο μετακινείται

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

                                                                                               

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 

Close Menu

You cannot copy content of this page

Call Now Button