Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Brandt

 

Πίνακας Περιεχομένων

ΒΛΑΒΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ BRANDT

Αθήνα νότια περίχωρα < αποκλειστικές περιοχές εξυπηρέτησης>

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6992340589

 

Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων brandt.ΤΗΛ 6992340589.Κατά  την επισκευή  πλυντηρίου ρούχων  Brandt διαθέτουμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την αμεσότερη εξυπηρετησή σας.Ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων brandt αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίων ρούχων Brandt για κάθε βλάβη και πρόβλημα των πλυντηρίων Brandt.Επισκευή service πλυντηρίων ρούχων brandt άνω φόρτωσης. Επισκευή πλυντηρίων  ρούχων  brandt εμπρόσθιας φόρτωσης.

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων brandt από υπεύθυνο τεχνικό πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων brandt για όλες τις βλάβες πλυντηρίου στεγνωτηρίου ρούχων brandt.Ενημερωθείτε για τις περιοχές εξυπηρέτησης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο  <περιοχές εξυπηρέτησης>

 

Το κόστος της επίσκεψης για την εργασία διάγνωσης της βλάβης

Η προσπάθεια του πελάτη ώστε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος από το τηλέφωνο οδηγεί σε λανθασμένες γνωματεύσεις.
Ο τεχνικός χωρίς ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου και κάτω από την πίεση της δουλειάς δεν δύναται να δώσει μία υπεύθυνη γνωμάτευση.
Αποτέλεσμα ποιοτικές συσκευές να πηγαίνουν για ανακύκλωση, ενώ με μία μικρή επισκευή θα λειτουργούσαν άριστα για πολλά χρόνια.
 
Με ένα λογικό κόστος επίσκεψης ο πελάτης μπορεί να έχει μία εικόνα της τεχνικής κατάστασης του πλυντηρίου του.
Καθώς επίσης σας παρέχει συμβουλές για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης.
Ενημερώνουμε τον πελάτη σε τεχνικά θέματα που αφορούν την λειτουργία του πλυντηρίου του.Δίνουμε συμβουλές που αφορούν την καθαριότητα στο εσωτερικό του πλυντηρίου ρούχων ώστε να του παρέχει καλύτερη υγιεινή.Σας παρέχουμε ενημέρωση για την αγορά ποιοτικού πλυντηρίου σε περίπτωση ασύμφορης επισκευής.
 

 

Βλάβες σε καινούργια πλυντήρια BRANDT

Συνήθως οι βλάβες σε καινούργια πλυντήρια και ειδικότερα σε ποιοτικά μοντέλα και γνωστές μάρκες οφείλονται σε κακή χρήση του πλυντηρίου ρούχων.Η επισκευή θα επαναφέρει στο πλυντήριο τη λειτουργικότητα του και την προοπτική χρήσης του για πολλά χρόνια.Ο τεχνικός θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του

 

Βλάβες σε παλιά πλυντήρια BRANDT

Παλιά πλυντήρια ρούχων με ένα service μπορούν αξιόπιστα να σας προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα πλύσης.
Τα παλιά πλυντήρια είναι βαριάς κατασκευής ειδικά στα ποιοτικά μοντέλα και στις γνωστές μάρκες.
Ο τεχνικός παρέχει τις συμβουλές και την τεχνική εικόνα της κατάστασης του παλιού σας πλυντηρίου ρούχων. Θα σας βοηθήσει έτσι να αποφασίσετε αν σας συμφέρει η επισκευή του πλυντηρίου πάντα συνάρτηση του κόστους επισκευής της ποιότητας του παλιού σας πλυντηρίου και του κόστους αγοράς του καινούργιου
 
 

 

Πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων BRANDT

 • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων άμεσα καθώς οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι πλησίον της έδρας μας
 • Επισκευή πλυντηρίων από επαγγελματίες  με παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Επισκευές πλυντηρίων οικονομικά και λογικά
 • Επισκευή πλυντηρίου στο χώρο σας χωρίς να παίρνουμε την συσκευή
 • Service επισκευή πλυντηρίων ρούχων με τεχνική υποστήριξη για τις όποιες απορίες σας
 • Επισκευές πλυντηρίων ρούχων με ευγενική αντιμετώπιση και συνεργασία
 • Σέρβις πλυντηρίου και σε απογευματινές ώρες
 • Service πλυντηρίων υπεύθυνα και γρήγορα με σεβασμό στον χώρο σας
 • Service πλυντηρίου ρούχων από έμπειρους τεχνικούς
 • Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων με συνεχή κατάρτιση                  

 

 

Προβλήματα βλάβες πλυντηρίων ρούχων BRANDT

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερη Ενημέρωση

                                                                                                    

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων BRANDT

 

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να δώσουμε λύση. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας κρατάμε παρακαταθήκη ανταλλακτικών στους πιο κινήσημους  κωδικούς.

Συνηθισμένο πρόβλημα στα πλυντήρια brandt  άνω φόρτωσης είναι το να ανοίξουν τα πορτάκια τού τυμπάνου κατά την λειτουργία του πλυντηρίου αυτό μπορεί να καταστρέψει τα πορτάκια καθώς επίσης και άλλα μέρη του πλυντηρίου.Ο χρήστης του πλυντηρίου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο να κλείνει τα πορτάκια καλά.

Για κάθε άλλη βλάβη του πλυντηρίου brandt εμφανίζονται στην οθόνη κωδικοί σφάλματος (faulse) από F1 εως F18.Ο κάθε κωδικός σφάλματος που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη  βλάβη του πλυντηρίου μπορεί να χωρίζεται εως και σε πέντε υποκατηγορίες.Με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε σε σας, να διαγνώσουμε την αιτία της βλάβης και να  επισκευάσουμε το πλυντήριο ρούχων σας.

Αναλαμβάνουμε επισκευές οικιακών συσκευών στις περιοχές της Αθήνας που αναγράφονται στη δεξιά στήλη στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε, εμπειρία, τεχνογνωσία και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε εύκολα την αιτία της βλάβης στο πλυντήριο σας. 

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων brandt inverter

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πλυντηρίου inverter και ενός χωρίς inverter

Το πλυντήριο ρούχων brandt inverter διαφέρει από τα άλλα μόνο στο ότι είναι εξοπλισμένο με κινητήρα dc inverter. Στον κινητήρα dc inverter  έχει εγκατασταθεί ένας πρόσθετος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου . Με τη βοήθεια του οποίου η τάση παρέχεται στον κινητήρα όχι άμεσα, αλλά μετά τη μετατροπή σε dc, εκτός από τη ρύθμιση της τάσης, αλλάζει και η ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Πλυντήρια ρούχων με κλασικό (τυπικό) κινητήρα

Κλασικός κινητήρας: αυτοί είναι κινητήρες με ψύκτρες γραφίτη, το ρεύμα μέσω των ψυκτρών τροφοδοτεί με τάση τον ρότορα και τα πηνία, το ρεύμα που περνά μέσα από αυτά δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που περιστρέφει τον ρότορα  του κινητήρα. Μόνιμοι μαγνήτες ή περιελίξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάτορας του κινητήρα.

Inverter μοτέρ πλυντηρίου, ψηφιακό μοτέρ inverter

 

 

Επισκευή service dc inverter πλυντηρίου ρούχων
             Dc inverter κινητήρας πλυντηρίου ρούχων

 

Σε πλυντήρια ρούχων dc inverter, ο κινητήρας έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, ο ρότορας του κινητήρα συναρμολογείται με στατικούς μαγνήτες πάνω στην περιφέρεια του, η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από την τάση που εφαρμόζεται στην περιέλιξη του στάτη. Επιπλέον, η τάση δεν παρέχεται απευθείας από το δίκτυο, η τάση παρέχεται πρώτα στην πλακέτα μετατροπέα,και εκεί  η τάση μετατρέπεται. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την επιθυμητή ταχύτητα του κινητήρα χρησιμοποιώντας διάφορες περιελίξεις στάτορα και αλλάζοντας την τάση στον στάτη .

Ορισμένοι κατασκευαστές  προσφέρουν τα δικά τους ονόματα για πλυντήρια inverter. Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το πλυντήριο με τεχνολογία inverter και σύγκρισή του με ένα κλασικό πλυντήριο πατήστε στο σύνδεσμο  Επισκευή πλυντηρίου inverter  εντοπίστε στον πίνακα περιεχομένων την παράγραφο 8 στη σελίδα επισκευή service πλυντηρίων ρούχων  

Service πλυντηρίων ρούχων brandt

ΒRANDT – μία εταιρεία με γαλλική φινέτσα  και όπως ξέρουμε οι Γάλλοι έδιναν πάντα σημασία στην  λεπτομέρεια. O Γάλλος εργάτης σιδηρουργίας  Έντγκαρ  Μπραντ, ασχολήθηκε με την βιομηχανοποίηση των κατασκευών του. Μπορεί αρχικά να  ήταν μία εταιρεία οπλικών συστημάτων, αλλά με την εθνικοποίησή της το 1936  περνάει και σε άλλους τομείς παραγωγής.

Η εταιρεία  δεν άργησε να συνεργαστεί  και με την γνωστή  THOMSON ,δημιουργώντας την γνωστή σε όλους THOMSON  BRANDT .Μία εταιρεία που ειδικά στις οικιακές συσκευές σχεδιάζει  με την γαλλική σκέψη  ακριβά αρώματα σε μικρά  μπουκάλια. Οι μικρές  διαστάσεις  του πλυντηρίου μπράντ, σε συνδυασμό με την μεγάλη του  χωρητικότητα και τον πρωτοπόρο σχεδιασμό άνω φόρτωσης, την κάνουν  αγαπημενη και προσιτή  συσκευή των μικρών χώρων.

Οι  επισκευές πλυντηρίων ρούχων brandt   δεν είναι εύκολες,  λόγω  του περιορισμένου χώρου. Χρειάζεται  να έχεις εντρυφήσει στο σχεδιασμό της για να γνωρίζεις ακόμα και την παραμικρή  της λεπτομέρειας ενώ για τα μοντέλα που παρουσιάζουν κωδικοποιημένες βλάβες είναι αδιανόητη η αποκωδικοποίηση,αν δεν γνωρίζεις την τεχνολογική φιλοσοφία της συσκευής. Απευθυνθείτε για το πρόβλημά σας στην εταιρεία μας, γιατί έχουμε έτοιμη την τεχνική λύση, χωρίς εσείς  να χάνετε  χρόνο  για το ποιός θα την επισκευάσει.

 

 Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων Brandt

Αναλαμβάνουμε επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt. Κατά τον έλεγχο και τη διάγνωση της συσκευής του πλυντηρίου ρούχων διενεργούνται οι παρακάτω έλεγχοι:

 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας νερού πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας ρεύματος πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος μοτέρ περιστροφής τυμπάνου πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος ηλεκτρικής αντλίας πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας πλακετών πλυντηρίου πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αντίστασης πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας αισθητήρων αντίστασης πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωστής λειτουργίας διαφόρων αισθητήρων πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος μπλόκου πόρτας πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος κλείστρου πόρτας πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος αμορτισέρ πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος καλωδίωσης πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος ιμάντα πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος τροχαλίας πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος ρουλεμάν πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος παροχικού σωλήνα πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος σωλήνα αποχέτευσης πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος κραδασμών πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Σωστό αλφάδιασμα του πλυντηρίου πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Έλεγχος διάβρωσης από άλατα πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Συμβουλές για την απόσμωση πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt
 • Συμβουλές για την καταστροφή των βακτηριδίων και των μυκήτων πλυντηρίων ρούχων brandt-στεγνωτηρίου ρούχων brandt

Επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου BRANDT 

Τεχνικός  πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt  προχωρά άμεσα σε επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt για  όλες τις βλάβες σε πλυντήριο στεγνωτήριο.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο είναι πιο σύνθετα και συνήθως οι βλάβες ξεκινούν απο το στεγνωτήριο.Συνήθως οι βλάβες είναι

 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Στό πλυντήριο στεγνωτήριο σας  τρέχουν νερά-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν ζεσταίνεται  το νερό  στο πλυντήριο ρούχων στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν παίρνει νερό το πλυντήριο ρούχων στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν βγάζει τα νερά το πλυντήριο στεγνωτήριο-επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Το πλυντήριο στεγνωτήριο κάνει θόρυβο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν γυρνάει ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν στύβει τα ρούχα το πλυντήριο ρούχων στεγνωτήριο brandt-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν ξεκινάει το πλυντήριο στεγνωτήριο-τεχνικός πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Το πλυντήριο στεγνωρήριο ρίχνει ασφάλεια-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt
 • Δεν κλίνει η πόρτα του πλυντηρίου στεγνωτηρίου-service πλυντηρίου στεγνωτηρίου brandt

Για αυτές τις βλάβες και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη μπορούμε να σας δώσουμε λύση  

Επισκευή πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης BRANDT

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης BRANDT είναι αυτά που έχουν την πόρτα μπροστά συναντιούνται σε μεγαλύτερο αριθμό ενώ  κατασκευάζονται για βάρη μεγαλύτερα των 8kg.Τα ακριβά πλυντήρια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και οι περισσότερες καινοτομίες εγκαθιστώνται πρώτα σε αυτά.Εάν το ζητούμενο είναι η ανώτερη  απόδοση, την πρωτιά σύμφωνα με μετρήσεις παίρνουν τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.

Μειονέκτημά τους είναι ο μεγάλος όγκος τους και το κουραστικό γεμισμά τους καθώς πρέπει να σκύψεις για να τα γεμίσεις.Έχουν περισσότερα κοινά ανταλλακτικά μεταξύ τους τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων BRANDT αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων BRANDT-εμπρόσθιας φόρτωσης για όλες τις  βλάβες των πλυντηρίων BRANDT – εμπρόσθιας φόρτωσης

 

Επισκευή πλυντηρίων άνω φόρτωσης BRANDT

Το προτέρημα  των πλυντηρίων άνω φόρτωσης είναι το εύκολο γέμισμα, καθώς δε χρειάζεται να σκύψεις για να γεμίσεις τον κάδο.  Είναι ιδανικά για στενότερους χώρους καθώς βγαίνουν  σε μικρότερες διαστάσεις. Η χωρητικότητα των περισσότερων μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι μικρή, απευθύνονται σε νοικοκυριά με λιγότερες ανάγκες σε ποσότητες ρούχων.

Στις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας  καλή αγορά είναι τα πλυντήρια  6-8 κιλών, καθώς  αυτός ο όγκος του κάδου εξασφαλίζει λιγότερες πλύσεις την εβδομάδα, ενώ δεν περιμένεις  για να γεμίσει πολλές ημέρες.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων BRANDT αναλαμβάνει υπεύθυνα το service πλυντηρίου ρούχων BRANDT-άνω φόρτωσης για όλες τις  βλάβες πλυντηρίου ρούχων BRANDT– άνω φόρτωσης

 

Συμβουλές για το πλυντήριο ρούχων:

 

 • Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Το υγιεινό πλύσιμο στο πλυντήριο έχει κανόνες και πρέπει να τηρούνται.Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι μικρόβια όπως της ηπατίτιδας  της γρίπης ή και άλλα  εξοντώνονται από τους 70 βαθμούς κελσίου και πάνω.Καθώς επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα απορρυπαντικά έχουν μικρή  απόδοση  καθαριότητας και απολύμανσης στις χαμηλές θερμοκρασίες και ας αναφέρει ο κατασκευαστής ότι μπορούν να πλύνουν στους 30 βαθμούς.
 
Η χαμηλή θερμοκρασία νερού μπορεί να βοηθά στην οικονομία κατανάλωσης ρεύματος αλλά τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να διαλύσουν τα συστατικά τους.Σαν αποτέλεσμα έχουμε την δημιουργία ιζήματος ή γλίτσας τα οποία φέρνουν δυσάρεστες μυρωδιές ενώ το πλυντήριο σας γίνεται επικίνδυνη φωλιά μικροβίων επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μωρά παιδιά ή άτομα με ευαίσθητη υγεία.Επίσης τα εσώρουχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά από τα άλλα ρούχα.
 • Γιατί μυρίζει άσχημα το πλυντήριο ρούχων 

Με την πάροδο του χρόνου, κατάλοιπα από  απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και μαλακτικά υφασμάτων μπορεί να προσκολληθούν στο εσωτερικό του πλυντηρίου ειδικά πάνω στο συρτάρι του διανομέα, πίσω από το λάστιχο πόρτας και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου.Το πολύ απορρυπαντικό καθώς και το πολύ μαλακτικό δεν λιώνουν ολοκληρωτικά κατά την διάρκεια της πλύσεως και ειδικά όταν η θερμοκρασία πλύσης που έχουμε επιλέξει είναι χαμηλή.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ίζημα μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Στο ίζημα με την βοήθεια της υγρασίας και την έλλειψη αερισμού  αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία δημιουργούν άσχημες οσμές ειδικά εάν μπαίνουν λίγα πλυντήρια καθώς τότε δεν ξεπλένεται το πλυντήριο ρούχων.

 • Τι να κάνω για να μην ξεκινήσουν οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Ένας βασικός τρόπος για να αποφύγετε τις άσχημες οσμές του πλυντηρίου ρούχων είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού και ειδικά του μαλακτικού η πολύ ποσότητα απορρυπαντικού ή μαλακτικού δεν κάνει καλό. Χρησιμοποιήστε λιγότερα ή παραλείψετε εντελώς τα μαλακτικά υφασμάτων. Επιλέξτε το αποσταγμένο λευκό ξύδι στη θήκη μαλακτικού υφάσματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού και να μαλακώσετε τα ρούχα.

Να μην πλένετε συνέχεια σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση για να επιτρέψετε περισσότερη κυκλοφορία αέρα. Προγραμματίστε συχνότερες πλύσεις. Εκτελέστε έναν κύκλο καθαρισμού  μηνιαίως. Καθαρίζετε συχνά τα χνούδια του πλυντηρίου ρούχων . Το υγρό χνούδι είναι δύσοσμο χνούδι.

 • Το πλυντήριο ρούχων έχει οσμές τι πρέπει να κάνω

Μια με δύο φορές την εβδομάδα  για ένα μήνα να βάζετε πλυντήριο στους 90 βαθμούς κελσίου χωρίς ρούχα και απορρυπαντικό.Στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού βάλτε χλωρίνη. Όχι χλωρίνη και απορρυπαντικό ή μαλακτικό μαζί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοξικές ενώσεις. Ξεκινήστε να πλένετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες ώστε να διαλύονται τα απορρυπαντικά. Αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου  ανοιχτή μετά από κάθε πλύση ώστε να αερίζεται και να μην κρατάει υγρασία.

Για περισσότερη ενημέρωση πατήστε εδώ: Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt

 

Κωδικοί βλαβών πλυντηρίων μπράντ

01

Πρόβλημα στην εισαγωγή νερού-Service πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε ότι η παροχή νερού στο πλυντήριο είναι ανοιχτή
 • Ελέγξτε ότι ο σωλήνας πλήρωσης δεν έχει τσακίσει
 • Ελέγξτε το φίλτρο εισαγωγής
 • Ελέγξτε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού

02

 Το πλυντήριο δεν κάνει αποστράγγιση-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε το φίλτρο αντλίας
 • Ελέγξτε την αντλία αποστράγγισης για φραγή
 • Ελέγξτε τον  σωλήνα εξόδου για απόφραξη
 • Ελέγξτε τη λειτουργία της αντλίας αποστράγγισης
 • Ελέγξτε την καλωδίωση της αντλίας αποστράγγισης

03

Το πλυντήριο δεν θερμαίνει το νερό-Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την αντίσταση πλυσίματος
 • Ελέγξτε τους θερμοστάτες

04

Ο κινητήρας δεν λειτουργεί-Service πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Βλάβη στο μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Πρόβλημα  στην καλωδίωση
 • Βλάβη στην πλακέτα

05

Σφάλμα στο αισθητήριο NTC θερμοκρασίας-Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων
-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt
brandt
 
 • Ελέγξτε την καλωδίωση του αισθητήρα θερμοκρασίας
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα θερμοκρασίας

06

Σφάλμα ταχύτητας στον κινητήρα-Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις ψύκτρες του κινητήρα
 • Ελέγξτε τις συνδέσεις της tacho
 • Ελέγξτε το μοτέρ

07

Σφάλμα κλειδώματος-Service πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Η πόρτα δεν είναι κλειστή
 • Η πόρτα ελέγχου είναι κλειστή
 • Πρόβλημα  στο μπλόκο της πόρτας και το μάνδαλο
 • Ελέγξτε την καλωδίωση στο μπλόκο πόρτας
 • Ελέγξτε την ασφάλεια της πόρτας

09

Βλάβη στον επιλογέα προγράμματος-Service πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε τον επιλογέα προγράμματος
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την πλακέτα

10

Πρόβλημα το πλυντήριο γεμίζει με υπερβολικό νερό-Service πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε τον αισθητήρα στάθμης
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε την πλακέτα

11

Βλάβη το πλυντήριο δεν θερμαίνει το νερό-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε την καλωδίωση  την αντίσταση και τους θερμοστάτες
 • Ελέγξτε την αντίσταση πλυσίματος
 • Ελέγξτε τους θερμοστάτες

12

Βλάβη στην κλειδαριά πόρτας-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Η πόρτα έχει μπλοκάρει
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης της πόρτας
 • Ελέγξτε την καλωδίωση

13

Σφάλμα ταχύτητας περιστροφής-Επισκευή πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε τον ιμάντα κίνησης του πλυντηρίου
 • Ελέγξτε το μπλοκ σύνδεσης του κινητήρα
 • Ελέγξτε την καλωδίωση
 • Ελέγξτε τις ψύκτρες του κινητήρα
 • Ελέγξτε την ταχογεννήτρια
 • Ελέγξτε το μοτέρ

18

Λάθος συχνότητα ή τάση δικτύου-Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων brandt
 • Ελέγξτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ